Rămâi conectat

Actualitate

Contract de 47,3 milioane de lei pentru deszăpezirea drumurilor naționale din Alba și alte 4 județe

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) a lansat licitatiile deschise pentru achiziția de servicii de întreținere a drumurilor naționale pe timp de iarna.

Este vorba despre 7 contracte cu o valoare cumulata estimată la peste 362,9 milioane de lei, conform unor anunțuri publicate astăzi în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Contractele se încheie pe o durată de 5 luni de la data atribuirii și presupun lucrări de întreținere curentă și deszăpezire.

Drumurile Naționale de pe teritoriul județului Alba sunt cuprinse în cel de-al șaselea contract, în valoare estimată (fără TVA) de 47.380.784 de lei.

Serviciile vizeaza D.N.-urile din administrarea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj: Lot Cj 1 – Secția A3; Lot Cj 2 – S.D.N. Cluj; Lot Cj 3 – S.D.N. Bistrita; Lot Cj 4 – S.D.N. Oradea; Lot Cj 5 – S.D.N.Alba; Lot Cj 6 – S.D.N. Satu Mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea