Rămâi conectat

Ştirea zilei

Contrabandişti de ţigări cu… antemergător, capturaţi la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Poliţişti de investigare a fraudelor din cadrul IPJ Alba Alba împreună cu poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au oprit pe strada Clujului din municipiul Alba Iulia un autoturism, condus de B.R., de 52 de ani, din judeţul Maramureş. Acesta avea în maşină 4000 de pachete de ţigări de contrabandă, cu timbru de Republica Ucraina. Şoferul era însoţit de G.T., o femeie de 24 de ani, din judeţul Maramureş. În urma cercetărilor efectuate a fost depistat A.V., de 30 de ani, tot din judeţul Maramureş, un colaborator important al contrabandiştilor: în calitate de antemergător, îi coordona dintr-un alt autoturism pe cei doi ocupanţi ai primului autoturism, ferindu-i de filtrele poliţiei. Faţă de cei trei suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă. Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată iar autoturismul cu care acestea au fost transportate a fost reţinut în vederea confiscării. Prejudiciul estimat cauzat bugetului general consolidat al statului este în sumă de 35.582 lei.
Lucrătorii IPJ Alba au întocmit anul acesta 9 dosare penale în care au fost cercetate 19 persoane pentru contrabandă cu tutun. Dintre acestea, 14 persoane au fost cercetate în stare de reţinere şi 19 în stare de arest preventiv. În cadrul acţiunilor au fost ridicate în vederea confiscării 8473 de pachete de ţigări şi au fost aplicate 47 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 29.100 de lei.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

E JALE! Terase în permanență goale în Cetatea Alba Carolina: ”Gratis oferi, gratis primești”

Ziarul Unirea

Publicat

în

E JALE! Terase în permanență goale în Cetatea Alba Carolina: ”Gratis oferi, gratis primești” Situația turismului în Alba Iulia e din ce în ce mai dramatică. Nu o spun doar statisticile, ci și realitatea observată zi de zi de cei cu afaceri în Cetatea Alba Carolina.   Un exemplu clar a fost dat vineri de ghidul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea