Rămâi conectat

Curier Județean

Conferință internațională cu specialiști din domeniul Dreptului, vineri, la Universitatea din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

uabUniversitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va găzdui, vineri, conferința internațională “Law and its challenges – in socio-economic and administrative field” (Dreptul și provocările sale în domeniul socio-economic și administrativ). 

La conferinţă vor participa specialişti în domeniul Dreptului, din ţară şi din străinătate. Conferința se va desfășura până în 1 noiembrie.

Deschiderea oficială a conferinței la avea loc vineri, 30 octombrie 2015, orele 09.00 – 10.00, în Amfiteatrul A9 al UAB și va fi urmată de Ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa Profesorului univ. dr. Pasquale Policastro – University of Szczecin, Polonia, un colaborator de prestigiu al Universității albaiuliene (orele 10.15–11.15, Amfiteatrul A9).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității Ieri, 22 aprilie, aproape 1500 de elevi și preșcolari au primit ghivece și plante din partea municipalității, pentru a susține activitățile educative din „Săptămâna verde”. S-au organizat activități pentru conștientizarea protecției mediului, biodiversității și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea