Rămâi conectat

Curier Județean

Concurs de eseuri pentru elevii de liceu, organizat de Tribunalul Alba: Premiile, o zi alături de judecător, un grefier sau o vizită la sediul instanței

Ziarul Unirea

Publicat

în

Concurs de eseuri pentru elevii de liceu, organizat de Tribunalul Alba: Premiile, o zi alături de judecător, un grefier sau o vizită la sediul instanței

Tribunalul Alba adresează elevilor de liceu din județul Alba invitația de a participa la concursul de eseuri cu tema „Umbra Bullying-ului asupra drepturilor copilului”, pentru a marca importanța Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului care se aniversează anual în data de 20 noiembrie.

 

Elevii vor trebui să redacteze un eseu de 2 pagini pe tema menționată. Cei interesați pot găsi mai multe informații pe pagina de internet a Tribunalului Alba https://tribunalulalba.ro la secţiunea Informaţii de interes public, unde se regăsește si Regulamentul de desfășurare a acestui concurs, precum și modelul de Declarație de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Termenul limită pentru trimierea eseurilor este de 15 noiembrie. Acestea vor fi redactateși trimise pe adresa de email a instanței de judecată: [email protected].

Rezultatul concursului va fi anunțat în data de 19 noiembrie pe pagina de internet a Tribunalului Alba tribunalulalba.ro, la secţiunea Informaţii de interes public.

Vor fi acordate 3 premii, după cum urmează:

Premiul I: O zi alături de un judecător

Câștigătorul acestui premiu va petrece o zi alături de un judecător din cadrul Tribunalului Alba și va descoperi tainele acestei profesii.

Premiul II: O zi alături de un grefier de ședință

Câștigătorul va avea ocazia, pentru o zi, să cunoască îndeaproape atribuțiile îndeplinite de un grefier de ședință din cadrul Tribunalului Alba.

Premiul III: În vizită la Tribunalul Alba

Câștigătorul, alături de colegii săi de clasă, vor vizita sediul instanței și vor participa la o activitate de educație juridică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Zi de mare sărbătoare în parohia Mătișești, protopopiatul Câmpeni: Noua capelă mortuară a fost binecuvântată

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Zi de mare sărbătoare în parohia Mătișești, protopopiatul Câmpeni: Noua capelă mortuară a fost binecuvântată Sâmbătă, 26 octombrie 2024, când Sfânta noastră Biserică sobornicească și apostolească îl prăznuiește cu multă evlavie pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, a fost zi de mare sărbătoare pentru credincioșii din parohia Mătișești, protopopiatul Câmpeni, care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea