Rămâi conectat

Curier Județean

Concert de excepţie al Cvartetului „Augustin Bena” Alba, vineri, la Teatrul de Păpuși ”Prichindel”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Iubitorii muzicii clasice sunt invitaţi, vineri, la un nou concert de excepţie al Cvartetului „Augustin Bena” Alba. Evenimentul va avea loc de la ora 19.00 la Teatrul de Păpuşi „ Prichindel” din Alba Iulia, iar intrarea va fi liberă.

„Între două lumi” aduce în fiecare an în faţa publicului albaiulian un eveniment în care artele se îmbina între ele, iar artişti din diferite domenii au prilejul sa dialogheze folosind frumosul pentru a crea o ambianţă, un spectacol complex şi deosebit. În acest an, în cadrul celei de-a şaptea ediţii, Cvartetul „Augustin Bena” are plăcerea de a vă invita la concert supranumit „O călătorie muzicală prin istorie”.  În concert se vor regăsi piesele celor mai mari compozitori din anii 1700 până în zilele noastre. Dintre aceştia îi putem aminti pe Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, Luigi Boccherini, Frantz Schubert, Johannes Brahms, George Enesu, Piotr Ilici Ceaikovsky, Astor Piazzolla, Dave Brubeck etc. Va fi o serată muzicală în costume baroc, care îşi propune să creeze atmosfera unei seri la castel unde publicul va avea ocazia sa călătorească muzical în timp de-a lungul a trei secole de creaţie artistică. Momentul va fi prezentat intr-un mod inedit de către Ioana Raica şi Robert Gavrilaş.

Cvartetul „Augustin Bena” îi are in componenţă pe Dan Liviu Cernat – vioara I, Mădălin Danciu – vioara a II-a, Mădălina Gherman Neag – violă şi Cătălina Craiu – violoncel.

Eveniment este organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Centrul de Cultura „Augustin Bena” Alba, în parteneriat cu Teatrul de Păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea