Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Concediile în rate, noua modă în rândul iubitorilor de vacanțe. Care sunt condițiile de înscriere și în câte tranșe se pot plăti sejururile

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Concediile în rate, noua modă în rândul iubitorilor de vacanțe. Care sunt condițiile de înscriere și în câte tranșe se pot plăti sejururile

Concediul plătit în rate este o variantă tot mai căutată de români. Vacanţele sunt din ce în ce mai scumpe, iar oamenii caută soluţii noi.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Plata în rate a vacanţelor poate fi aleasă atât de cei care vor excursii în străinătate, cât şi de cei care îşi petrec concediul în România. Agenţiile propun chiar ele modalităţi de eşalonare, în funcţie de tipul excursiei.

Se achită un avans de 20%. Următoarea rată, cea de 30%, se poate plăti în următoarele luni. Ultima, cea de 50%, se plăteşte înainte de plecare. Cine are banii înainte de termen, poate să achite oricând vacanţa.

O a doua variantă pentru a plăti vacanţa în rate este prin bancă, cu cardul de credit sau de cumpărături. De cele mai multe ori turistul alege numărul de rate, de la două până la douăsprezece.

Săptămâna viitoare începe târgul de turism. Pentru cei care se vor să cumpere un sejur sau un circuit, ofertele vor fi disponibile şi online, între 23 şi 26 februarie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea