Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Votați pentru a scăpa de umilință, pentru sănătate, pentru educație, pentru VIAȚĂ! Duminică, 6 decembrie, votați PSD! (P)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Votați pentru a scăpa de umilință, pentru sănătate, pentru educație, pentru VIAȚĂ! Duminică, 6 decembrie, votați PSD!

Dragi cetățeni ai județului Alba,

Viața nu mai arată ca înainte. Totul s-a schimbat. Auzim în fiecare zi de spitalele pline, cunoaștem cu toți oameni bolnavi de COVID-19, vedem strigătul de disperare a producătorilor români și micilor antreprenori, în timp ce numărul de șomeri continuă să crească iar nivelul nostru de trai este amenințat în fiecare zi.
O să spuneți că pandemia este de vină. Poate. Dar dincolo de pandemie, responsabili sunt cei care ne guvernează. Cei care nu au luat deciziile la timp, care au pierdut o vară întreagă fără să facă nimic, cei care în alianță fiind, PNL-USR-PMP-PRO, au preferat să arunce România în haosul electoral, în loc să facă ce trebuie pentru țară. Ați văzut cu toți raportul Curții de Conturi care arată hoțiile comise de partidele care astăzi conduc România, în frunte cu liberalii lui Orban, Anisie sau Turcan.

Lucrurile ar fi putut arăta altfel, cu oameni competenți, cu persoane care știu ce trebuie României. Avem cei mai buni specialiști în domeniul medical, prof. dr. Alexandru Rafila, prof. dr. Adrian Streinu Cercel sau rectorul Universității de Medicină din Târgu Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei. Pe zona economică îi avem printre altele pe Sorin Grindeanu și prof. dr. Cristian Socol, profesor la Academia de Studii Economice.

PSD vine cu o nouă viziune, menită să aducă prosperitate și dezvoltare, cu o nouă echipă, cu un program clar și coerent de acțiune guvernamentală. Am construit împreună cu partenerii sociali un program prin care reparăm distrugerile Guvernului PNL, avem grijă de sănătatea oamenilor și de viața lor!
La alegerile din 6 decembrie vă invităm să transformați nemulțumirile și supărarea dumneavoastră într-un vot împotriva celor care ne-au dus în situația de a carantina o bună parte din județul Alba. Vă invităm să votați Partidul Social Democrat, singurul partid care face opoziție actualei puteri care vrea să acapareze toată România.

5 motive pentru care trebuie să mergeți la vot duminică pentru a vota PSD: 1.Avem nevoie de un guvern care să gestioneze cu responsabilitate această criză sanitară! 2.Școlile trebuie să fie redeschise în siguranță și trebuie să scăpăm de ministrul PEPSIglas al Educației! 3. Piețele trebuie să fie redeschise și Guvernarea PSD este singura salvare a agricultorilor! 4. Susținem reducerea impozitării muncii și creșterea veniturilor populației. Trebuie să scăpăm țara de austeritatea pregătită de PNL: împrumuturi record, șomaj galopant, salarii tăiate, creșteri de taxe sau acorduri cu FMI! 5. Acordăm stimulente financiare antreprenorilor și ajutăm la dezvoltarea lanțurilor de producție locală.

PSD este pe primul loc în sondaje. Ne-am asigurat că la aceste alegeri nu se va mai putea fura. Acum avem nevoie de dumneavoastră pentru a salva România de alianța PNL-USR care aruncă România în haos și desconsideră valorile și tradițiile românești. Cu PSD la guvernare lucrurile vor arăta altfel.

PNL ne-a interzis să intrăm în biserici, să ne rugăm, să sperăm la mai bine pentru cei dragi, dar noi avem dreptul la credință și PNL nu ni-l poate lua! Vrem să oprim pandemia, dar mai întâi trebuie să oprim PNL să guverneze!

Votați PSD pentru a vă salva de Orban – care închide școli, biserici și piețe, de Cîțu – care îndatorează tot mai mult țara și românii!

Votați echipa PSD Alba! Vrem România noastră, a tuturor! Vrem să revenim la normalitate!

Radu Marcel Tuhuț candidat PSD la Camera Deputaților

-Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba
-Executat de UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/
-CUI mandatar financiar județean 11200020


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea