Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Votați pentru a scăpa de umilință, pentru sănătate, pentru educație, pentru VIAȚĂ! Duminică, 6 decembrie, votați PSD! (P)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Votați pentru a scăpa de umilință, pentru sănătate, pentru educație, pentru VIAȚĂ! Duminică, 6 decembrie, votați PSD!

Dragi cetățeni ai județului Alba,

Viața nu mai arată ca înainte. Totul s-a schimbat. Auzim în fiecare zi de spitalele pline, cunoaștem cu toți oameni bolnavi de COVID-19, vedem strigătul de disperare a producătorilor români și micilor antreprenori, în timp ce numărul de șomeri continuă să crească iar nivelul nostru de trai este amenințat în fiecare zi.
O să spuneți că pandemia este de vină. Poate. Dar dincolo de pandemie, responsabili sunt cei care ne guvernează. Cei care nu au luat deciziile la timp, care au pierdut o vară întreagă fără să facă nimic, cei care în alianță fiind, PNL-USR-PMP-PRO, au preferat să arunce România în haosul electoral, în loc să facă ce trebuie pentru țară. Ați văzut cu toți raportul Curții de Conturi care arată hoțiile comise de partidele care astăzi conduc România, în frunte cu liberalii lui Orban, Anisie sau Turcan.

Elit - Gustul Desăvârșit

Lucrurile ar fi putut arăta altfel, cu oameni competenți, cu persoane care știu ce trebuie României. Avem cei mai buni specialiști în domeniul medical, prof. dr. Alexandru Rafila, prof. dr. Adrian Streinu Cercel sau rectorul Universității de Medicină din Târgu Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei. Pe zona economică îi avem printre altele pe Sorin Grindeanu și prof. dr. Cristian Socol, profesor la Academia de Studii Economice.

PSD vine cu o nouă viziune, menită să aducă prosperitate și dezvoltare, cu o nouă echipă, cu un program clar și coerent de acțiune guvernamentală. Am construit împreună cu partenerii sociali un program prin care reparăm distrugerile Guvernului PNL, avem grijă de sănătatea oamenilor și de viața lor!
La alegerile din 6 decembrie vă invităm să transformați nemulțumirile și supărarea dumneavoastră într-un vot împotriva celor care ne-au dus în situația de a carantina o bună parte din județul Alba. Vă invităm să votați Partidul Social Democrat, singurul partid care face opoziție actualei puteri care vrea să acapareze toată România.

5 motive pentru care trebuie să mergeți la vot duminică pentru a vota PSD: 1.Avem nevoie de un guvern care să gestioneze cu responsabilitate această criză sanitară! 2.Școlile trebuie să fie redeschise în siguranță și trebuie să scăpăm de ministrul PEPSIglas al Educației! 3. Piețele trebuie să fie redeschise și Guvernarea PSD este singura salvare a agricultorilor! 4. Susținem reducerea impozitării muncii și creșterea veniturilor populației. Trebuie să scăpăm țara de austeritatea pregătită de PNL: împrumuturi record, șomaj galopant, salarii tăiate, creșteri de taxe sau acorduri cu FMI! 5. Acordăm stimulente financiare antreprenorilor și ajutăm la dezvoltarea lanțurilor de producție locală.

PSD este pe primul loc în sondaje. Ne-am asigurat că la aceste alegeri nu se va mai putea fura. Acum avem nevoie de dumneavoastră pentru a salva România de alianța PNL-USR care aruncă România în haos și desconsideră valorile și tradițiile românești. Cu PSD la guvernare lucrurile vor arăta altfel.

PNL ne-a interzis să intrăm în biserici, să ne rugăm, să sperăm la mai bine pentru cei dragi, dar noi avem dreptul la credință și PNL nu ni-l poate lua! Vrem să oprim pandemia, dar mai întâi trebuie să oprim PNL să guverneze!

Votați PSD pentru a vă salva de Orban – care închide școli, biserici și piețe, de Cîțu – care îndatorează tot mai mult țara și românii!

Votați echipa PSD Alba! Vrem România noastră, a tuturor! Vrem să revenim la normalitate!

Radu Marcel Tuhuț candidat PSD la Camera Deputaților

-Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba
-Executat de UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/
-CUI mandatar financiar județean 11200020


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Politică Administrație

LISTA de repartiție pentru locuințele de necesitate din municipiul Alba Iulia pentru anul 2023: Opt persoane vor beneficia de module

Ziarul Unirea

Publicat

în

LISTA de repartiție pentru locuințele de necesitate din municipiul Alba Iulia pentru anul 2023: Opt persoane vor beneficia de module

În şedinţa de marți, 28 martie, consilierii locali din Alba Iulia vor avea de votat aprobarea, printre alte proiecte și lista de repartiție pentru locuințele de necesitate din Municipiul Alba lulia pentru anul 2023.

Prin Hotărârea Consiliului Local al municipiului Alba Iulia nr. 94/27.02.2023 s-a aprobat Lista de priorități pentru anul 2023, în vederea repartizării locuințelor de necesitate din Municipiul Alba Iulia, care cuprinde 8 solicitanți eligibili.

Având în vedere că toate locuințele de necesitate au suprafața egală, sunt suficiente pentru solicitanții eligibili, Comisia de analiză a cererilor de locuințe sociale și a locuințelor de necesitate propune repartizarea locuințelor de necesitate pentru toți solicitanții eligibili din lista de priorități.

Elit - Gustul Desăvârșit

Lista repartițiilor

NUME PRENUME PUNCTAJ Locuință repartizată
ADAM GEORGIANA 31 99A
BOȚI EMANUELA 32 99B
MOLDOVAN CAMELIA SIMONA 32 99 C
ZOLTAN ROZALIA MARIA 33 99D
VARGA PAU LI NA RODICA 18 99E
JURCA MARCEL TITEL 25 99F
BÂRCEA NICOLAE 28 99G
STOICA CORNEL 19 99H

Locuințele de necesitate sunt amplasate în municipiul Alba Iulia, strada Gheorghe Șincai, nr.99. Numerotarea locuințelor se face începând cu primul modul/container dinspre B-dul Republicii, respectiv 8 locuințe cu nr. 99 A-99 H, suprafețele per modul sunt de 11,20 mp desfășurată și 8,94 mp utilă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Politică Administrație

Comunicat de presă| Tineri pentru TINE – Echipa Tineretului Național Liberal Alba. Cine este Mihai Zedler?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comunicat de presă| Tineri pentru TINE – Echipa Tineretului Național Liberal Alba. Cine este Mihai Zedler?

Convins fiind ca spiritul civic nu se poate manifesta mai bine decat printr-o implicare activa si responsabila in viata comunitatii din care fac parte, inţeleg normal sa ma prezint celor care vor vota in viitor, pentru avea o imagine clara de unde vin, cine sunt si ce viziune am.

Blajul este orasul meu natal, in care locuiesc si astazi cu placere, de 35 de ani, impreuna cu familia(sotia si baiatul nostru), orasul in care am trait o copilarie de poveste, in simplitate ei, fiind mult mai preocupat de trairi decat de aspect de natura materiala. Tot aici am absolvit ‘’7 ani de acasa’’, parintii si bunicii fiind borne de referinta in ceea ce sunt astazi, ulterior am gasit scoala si profesorii de incredere care mi-au ghidat parcursul educational, fiind absolvent de Stiinte economice, continuate cu studii universitare – licentiat in Finante si Banci, ulterior postuniversitare – licentiat al unui master in Audit Financiar, ambele parcurse la Universitatea ,,1 Decembrie 1918’’ din Alba Iulia. Intr-o perioada in care mi-am inceput si activitatea profesionala, am devenit si licentiat in Drept.

Ca tot am mentionat de activitatea profesionala, aici e mai simplu, trebuie sa stiti ca lucrez de 15 ani in cadrul unei multinationale, in care am inceput ca student in cadrul departamentului de IT, iar ulterior am aplicat pentru o pozitie in cadrul departamentului de achizitii indirecte, unde ma aflu si in prezent, avand functia de Category Expert – Specialist in Achizitii.

Elit - Gustul Desăvârșit

Am avut si am sansa sa lucrez cu oameni din diferite tari atat din Europa cat si de pe alte continente, fapt care m-a ajutat sa invat sa fiu riguros si organizat, sa predau lucrurile la timpul lor. Adica pe langa partea de creativitate exista si partea de punctualitate, care in Romania este destul de greu de invatat in scoala, pentru ca majoritatea fac lucrurile pe ultima suta de metri. In acelasi timp am primit si o lectie de smerenie. Pentru ca am vazut de fapt cat de mare este lumea, cati oameni talentati sunt si mi-am dorit sa fiu mai bun, sa performez.

Momentan implicarea civica pentru mine inseamna si rolul asumat de consilier local al Municipiului Blaj, din anul 2020, fiind cel mai tanar consilier local ales.

Fiind ‘’produsul’’ organizatiei de tineret, unde activez si astazi in functia de vicepresedinte in cadrul BPJ al TNL Alba doresc sa va asigur că organizatiile TNL vor rămăne la fel de active atat la nivel local, cat și județean, iar prioritățile tinerilor judetului Alba vor fi și prioritățile tinerilor liberali.
In politica, fara a fi perfect, m-am straduit sa fiu cat mai aproape de ceea ce se asteapta de la mine, sa aduc un suflu nou, bazat pe integritate si competenta.

Dacă e să sintetizez in doua cuvinte atributele unui om politic bun, consider ca nu trebuie să aiba decît două calități, necesare, de altfel, în orice meserie: bunătatea și inteligența. Practic sa-ti placa sa ajuti si să-ți meargă mintea (ceea ce e altceva decît să fii „băiat destept”). Să ajuti oamenii, țara. Să fii un OM ales de oameni.

In incheiere mesajul meu pentru dumnevoastra este unul simplu si firesc: In primul rand, indemn pe toata lumea sa se implice, pentru ca indiferenta si pesimismul nu au nimic de a face cu bunul mers al comunitatii noastre, iar democratia incepe la nivel local si trebuie pusa in practica nu doar o data la 4 ani, ci constant. Avem obligatia si privilegiul de a privi spre viitor dornici de a-l face mai bun. Om cu om, zi de zi, trebuie sa ne straduim sa facem lucrurile in asa fel incat sa ramana in echilibru cu trecutul, prezentul si viitorul; cu natura si valorile noastre.

Ganduri bune!

Mihai ZEDLER, Consilier local al Municipiului Blaj, vicepresedinte PNL Blaj, vicepresedinte BPJ al TNL Alba.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Politică Administrație

Extinderea rețelei electrice de distribuție pe o stradă din cartierul Orizont din Alba Iulia: Proiectul de hotărâre, pe masa consilierilor locali

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Extinderea rețelei electrice de distribuție pe o stradă din cartierul Orizont din Alba Iulia: Proiectul de hotărâre, pe masa consilierilor locali

Un proiect pentru extinderea rețelei electrice de distribuție pe strada Orizont 18, din Municipiul Alba Iulia, se află pe masa consilierilor locali, în cadrul ședinței din 28 martie.

Municipiul Alba Iulia a solicitat, către operatorul Distribuţie Energie Electrică România, extinderea reţelei de energie electrică pe strada Orizont 18 in conformitate cu Legea 123/2012-Legea energiei electrice si prevederile art. 16 din Ordinul ANRE nr. 36/2019. Distribuţie Energie Electrică România a întocmit, conform prevederilor legislative, studiul de fezabilitate pentru investiţia mai sus menţionată. Zona studiată este o stradă publică, strada Orizont 18.

Elit - Gustul Desăvârșit

Necesitatea realizării acestei investiţii rezultă din starea tehnică actuală a reţelelor de distribuţie a energiei electrice deţinută de către operatorul concesionar al reţelei, respectiv reţelele electrice nu sunt pozate pe toate străzile.

Investiţia are următoarele caracteristici tehnice :

Valoarea totala estimata a lucrărilor este de 162484,35 lei fără TVA, asa cum rezulta din devizul general, iar durata de execuţie a acestora este de 3 luni.

Finanţarea investiţiei se va face din bugetul local si din bugetul operatorului Distribuţie Energie Electrică România – Sucursala Alba.

Conform calculelor de eficienţă întocmite de proiectant, în baza Ordinului ANRE nr. 36/2019, cota de cofmanţare a autorităţii locale este în proprţie de 39,32%, respectiv în sumă de 63888,85 lei la care se adaugă TVA.

Fata de cele prezentate mai sus propunem aprobarea cofinanţării obiectivului ’’Extindere reţele electrice de distribuţie pe strada Orizont 18, din Municipiul Alba Iulia” la valoarea si indicatorii tehnico-economici din anexa.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare