Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Prin noi înșine, pentru Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dragi locuitori ai orașului Câmpeni,

Traversăm o perioadă grea, creată de această pandemie care ne-a schimbat viața. Însă nu ne-a învins! Încet, încet ne vom recâștiga viața de înainte.

Ne apropiem de alegerile din 6 decembrie 2020, un moment important pentru comunitatea noastră, pentru România.

În 27 septembrie 2020, mi-ați acordat încrederea dumneavoastră și m-ați ales primar al orașului Câmpeni, iar pentru aceasta vă mulțumesc din suflet.A fost doar un pas spre dezvoltarea orașului nostru.

Acum am nevoie din nou să fiți alături de mine, în 6 decembrie, la alegerile parlamentare. Este foarte important să avem sprijinul parlamentarilor noștri! De aceea vă rog să votați echipa PNL. Un guvern PNL, un Parlament majoritar PNL sunt garanția unei dezvoltări durabile a orașului Câmpeni, a comunității noastre, în următorii 4 ani.

Spun asta privind la ce s-a întâmplat în ultimele luni în orașul nostru, cu susținerea Guvernului PNL.

Cu sprijinul deputatului PNL, Florin Roman, care candidează pentru un nou mandat, am obținut pentru Câmpeni și pentru Țara Moților câteva lucruri importante:

– A fost reabilitat Drumul Național care traversează orașul Câmpeni, acest lucru s-a întâmplat pentru prima dată în ultimii 30 de ani.

– A fost reabilitat în procent de 90% Drumul Național spre Alba-Iulia. Moții pot circula acum mult mai bine spre capitala județului Alba-Iulia și pe șoseaua spre Arieșeni și Oradea. Anul viitor, Guvernul PNL va reabilita complet Drumul Național spre Turda și Cluj-Napoca.

– A fost înființat la Câmpeni Oficiul Zonal pentru înmatriculări și permise auto, iar moții nu mai trebuie să bată drumul la Alba-Iulia pentru a-și rezolva problemele ce țin de acest domeniu.

– S-a înființat la Bistra Centrul Zonal al Comisiei pentru Evaluarea Persoanelor cu Dizabilități – peste 2000 de moți cu probleme speciale de sănătate nu mai sunt nevoiți să meargă în capitala județului pentru a-și cere drepturile.

– S-a introdus în Legea Pensiilor un amendament prin care cetățenii din Câmpeni, la fel ca cei din Abrud, Roșia Montană, Zlatna, Baia de Arieș și alte localități învecinate se POT PENSIONA MAI DEVREME CU 2 ANI FĂRĂ PENALIZARE.

– Spitalul Orăşenesc Câmpeni a primit două containere modulare, destinate intervenţiilor operative pentru protecţia populaţiei şi asigurarea asistenţei medicale de urgenţă în pre-spital.

Cele două spitale vor beneficia de fonduri pentru dotare și modernizare, dar și pentru construirea de locuințe de serviciu pentru medici si alți specialiști, prin sistemul ANL. Vom transforma Spitalul Orășenesc Câmpeni care deservește întreaga zonă a Apusenilor, într-un spital modern, dotat și cu specialiști de valoare, toate acestea cu sprijinul parlamentarilor noștri și a Guvernului PNL.

Sunt doar câteva dintre realizările obținute în scurt timp cu ajutorul parlamentarilor noștri.

Trebuie să mergem la vot și să decidem soarta orașului nostru. Este hotărâtor pentru viitorul nostru, al generațiilor următoare, să alegem un parlament și un guvern care să ne sprijine.

Și avem oameni de suflet cărora le pasă de Câmpeni: Florin Roman, Corneliu Olar, Sorin Bumb.

Împreună cu întreaga echipă PNL trebuie să fie partenerii noștri pentru o viață mai bună – Acasă la Câmpeni.

Haideți să mergem cu toții la vot pe 6 decembrie și să votăm echipa PNL!

Lucrurile bune trebuie să continue la Câmpeni!

Cristian Dan Pașca,
Primarul Orașului Câmpeni

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC SC Unirea Pres SRL, portal online: https://ziarulunirea.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 11200025.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea