Comunicat de presă| Prin noi înșine, pentru Câmpeni

Dragi locuitori ai orașului Câmpeni,

Traversăm o perioadă grea, creată de această pandemie care ne-a schimbat viața. Însă nu ne-a învins! Încet, încet ne vom recâștiga viața de înainte.

ELIT

Ne apropiem de alegerile din 6 decembrie 2020, un moment important pentru comunitatea noastră, pentru România.

În 27 septembrie 2020, mi-ați acordat încrederea dumneavoastră și m-ați ales primar al orașului Câmpeni, iar pentru aceasta vă mulțumesc din suflet.A fost doar un pas spre dezvoltarea orașului nostru.

Acum am nevoie din nou să fiți alături de mine, în 6 decembrie, la alegerile parlamentare. Este foarte important să avem sprijinul parlamentarilor noștri! De aceea vă rog să votați echipa PNL. Un guvern PNL, un Parlament majoritar PNL sunt garanția unei dezvoltări durabile a orașului Câmpeni, a comunității noastre, în următorii 4 ani.

Spun asta privind la ce s-a întâmplat în ultimele luni în orașul nostru, cu susținerea Guvernului PNL.

Cu sprijinul deputatului PNL, Florin Roman, care candidează pentru un nou mandat, am obținut pentru Câmpeni și pentru Țara Moților câteva lucruri importante:

– A fost reabilitat Drumul Național care traversează orașul Câmpeni, acest lucru s-a întâmplat pentru prima dată în ultimii 30 de ani.

– A fost reabilitat în procent de 90% Drumul Național spre Alba-Iulia. Moții pot circula acum mult mai bine spre capitala județului Alba-Iulia și pe șoseaua spre Arieșeni și Oradea. Anul viitor, Guvernul PNL va reabilita complet Drumul Național spre Turda și Cluj-Napoca.

– A fost înființat la Câmpeni Oficiul Zonal pentru înmatriculări și permise auto, iar moții nu mai trebuie să bată drumul la Alba-Iulia pentru a-și rezolva problemele ce țin de acest domeniu.

– S-a înființat la Bistra Centrul Zonal al Comisiei pentru Evaluarea Persoanelor cu Dizabilități – peste 2000 de moți cu probleme speciale de sănătate nu mai sunt nevoiți să meargă în capitala județului pentru a-și cere drepturile.

– S-a introdus în Legea Pensiilor un amendament prin care cetățenii din Câmpeni, la fel ca cei din Abrud, Roșia Montană, Zlatna, Baia de Arieș și alte localități învecinate se POT PENSIONA MAI DEVREME CU 2 ANI FĂRĂ PENALIZARE.

– Spitalul Orăşenesc Câmpeni a primit două containere modulare, destinate intervenţiilor operative pentru protecţia populaţiei şi asigurarea asistenţei medicale de urgenţă în pre-spital.

Cele două spitale vor beneficia de fonduri pentru dotare și modernizare, dar și pentru construirea de locuințe de serviciu pentru medici si alți specialiști, prin sistemul ANL. Vom transforma Spitalul Orășenesc Câmpeni care deservește întreaga zonă a Apusenilor, într-un spital modern, dotat și cu specialiști de valoare, toate acestea cu sprijinul parlamentarilor noștri și a Guvernului PNL.

Sunt doar câteva dintre realizările obținute în scurt timp cu ajutorul parlamentarilor noștri.

Trebuie să mergem la vot și să decidem soarta orașului nostru. Este hotărâtor pentru viitorul nostru, al generațiilor următoare, să alegem un parlament și un guvern care să ne sprijine.

Și avem oameni de suflet cărora le pasă de Câmpeni: Florin Roman, Corneliu Olar, Sorin Bumb.

Împreună cu întreaga echipă PNL trebuie să fie partenerii noștri pentru o viață mai bună – Acasă la Câmpeni.

Haideți să mergem cu toții la vot pe 6 decembrie și să votăm echipa PNL!

Lucrurile bune trebuie să continue la Câmpeni!

Cristian Dan Pașca,
Primarul Orașului Câmpeni

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC SC Unirea Pres SRL, portal online: https://ziarulunirea.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 11200025.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Sorin Bumb: Programul IMM Invest a fot îmbunătățit pentru a include mai mulți beneficiari

Guvernul PNL a luat măsuri deosebit de importante pentru relansarea economică a României și pentru siguranța financiară și sanitară a… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro