Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Prin noi înșine, pentru Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragi locuitori ai orașului Câmpeni,

Traversăm o perioadă grea, creată de această pandemie care ne-a schimbat viața. Însă nu ne-a învins! Încet, încet ne vom recâștiga viața de înainte.

Ne apropiem de alegerile din 6 decembrie 2020, un moment important pentru comunitatea noastră, pentru România.

În 27 septembrie 2020, mi-ați acordat încrederea dumneavoastră și m-ați ales primar al orașului Câmpeni, iar pentru aceasta vă mulțumesc din suflet.A fost doar un pas spre dezvoltarea orașului nostru.

Acum am nevoie din nou să fiți alături de mine, în 6 decembrie, la alegerile parlamentare. Este foarte important să avem sprijinul parlamentarilor noștri! De aceea vă rog să votați echipa PNL. Un guvern PNL, un Parlament majoritar PNL sunt garanția unei dezvoltări durabile a orașului Câmpeni, a comunității noastre, în următorii 4 ani.

Spun asta privind la ce s-a întâmplat în ultimele luni în orașul nostru, cu susținerea Guvernului PNL.

Cu sprijinul deputatului PNL, Florin Roman, care candidează pentru un nou mandat, am obținut pentru Câmpeni și pentru Țara Moților câteva lucruri importante:

– A fost reabilitat Drumul Național care traversează orașul Câmpeni, acest lucru s-a întâmplat pentru prima dată în ultimii 30 de ani.

– A fost reabilitat în procent de 90% Drumul Național spre Alba-Iulia. Moții pot circula acum mult mai bine spre capitala județului Alba-Iulia și pe șoseaua spre Arieșeni și Oradea. Anul viitor, Guvernul PNL va reabilita complet Drumul Național spre Turda și Cluj-Napoca.

– A fost înființat la Câmpeni Oficiul Zonal pentru înmatriculări și permise auto, iar moții nu mai trebuie să bată drumul la Alba-Iulia pentru a-și rezolva problemele ce țin de acest domeniu.

– S-a înființat la Bistra Centrul Zonal al Comisiei pentru Evaluarea Persoanelor cu Dizabilități – peste 2000 de moți cu probleme speciale de sănătate nu mai sunt nevoiți să meargă în capitala județului pentru a-și cere drepturile.

– S-a introdus în Legea Pensiilor un amendament prin care cetățenii din Câmpeni, la fel ca cei din Abrud, Roșia Montană, Zlatna, Baia de Arieș și alte localități învecinate se POT PENSIONA MAI DEVREME CU 2 ANI FĂRĂ PENALIZARE.

– Spitalul Orăşenesc Câmpeni a primit două containere modulare, destinate intervenţiilor operative pentru protecţia populaţiei şi asigurarea asistenţei medicale de urgenţă în pre-spital.

Cele două spitale vor beneficia de fonduri pentru dotare și modernizare, dar și pentru construirea de locuințe de serviciu pentru medici si alți specialiști, prin sistemul ANL. Vom transforma Spitalul Orășenesc Câmpeni care deservește întreaga zonă a Apusenilor, într-un spital modern, dotat și cu specialiști de valoare, toate acestea cu sprijinul parlamentarilor noștri și a Guvernului PNL.

Sunt doar câteva dintre realizările obținute în scurt timp cu ajutorul parlamentarilor noștri.

Trebuie să mergem la vot și să decidem soarta orașului nostru. Este hotărâtor pentru viitorul nostru, al generațiilor următoare, să alegem un parlament și un guvern care să ne sprijine.

Și avem oameni de suflet cărora le pasă de Câmpeni: Florin Roman, Corneliu Olar, Sorin Bumb.

Împreună cu întreaga echipă PNL trebuie să fie partenerii noștri pentru o viață mai bună – Acasă la Câmpeni.

Haideți să mergem cu toții la vot pe 6 decembrie și să votăm echipa PNL!

Lucrurile bune trebuie să continue la Câmpeni!

Cristian Dan Pașca,
Primarul Orașului Câmpeni

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC SC Unirea Pres SRL, portal online: https://ziarulunirea.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 11200025.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Beniamin Todosiu (deputat USR de Alba): La mulți ani, România! Îți doresc conducători care să știe să păstreze moștenirea lăsată de cei care au făcut, la Alba Iulia, Marea Unire!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Beniamin Todosiu (deputat USR de Alba): La mulți ani, România! Îți doresc conducători care să știe să păstreze moștenirea lăsată de cei care au făcut, la Alba Iulia, Marea Unire!

1 Decembrie 1918 este ziua de naștere a României moderne, ziua care reunește simbolic valorile pe care s-a construit națiunea română: unitate, libertate, curaj și egalitate. În urmă cu 105 ani, în 1 Decembrie 1918, peste 100.000 de oameni s-au adunat la Alba Iulia pentru a decide Marea Unire. Majoritatea liderilor politici ai vremii au lăsat deoparte interesele și orgoliile politice, înlocuind dezbinarea cu unirea, un ideal pentru care luptaseră înaintașii lor cu determinare și curaj.

Citește și: PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2023, Ziua Națională, la Alba Iulia

Astfel, oameni simpli, reprezentanți ai breslelor, ai cultelor religioase, ai cercurilor electorale, ai presei sau oameni politici au lăsat la o parte motivele care îi dezbinau până atunci și au păstrat în suflete doar iubirea de țară. 1 Decembrie 1918 este și dovada modului în care românii, în momente cruciale, au știut să își găsească drumul împreună, uniți într-un ideal comun.

Istoria ne-a demonstrat mereu că doar uniți am reușit să depășim toate încercările și provocările vremurilor, iar în unire stă cu adevărat puterea unui popor.

Din păcate, am ajuns să fim mai dezbinați ca niciodată, iar valorile pe care s-a construit această țară au fost uitate. Vremurile pe care le trăim, cu un război la granițele țării și cu un alt război împotriva terorismului, trebuie să ne trezească și să înțelegem că avem nevoie, mai mult ca oricând, de unitate.

Citește și: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE 2023

Pe unitate s-a construit și Marea Unire din 1918, iar această valoare se află încă în ADN-ul fiecărui român. E important să regăsim această unitate și să trezim adevăratul patriotism, care nu trebuie să însemne manifestări extremiste și patriotarde. Adevăratul patriotism înseamnă să îți iubești și să îți respecți țara, să îți pui priceperea în slujba acesteia, dar mai ales să îți îndeplinești obligațiile cetățenești.

Înaintașii noștri ne-au oferit o țară, care s-a desăvârșit la Alba Iulia ca stat democratic și s-a proclamat apoi ca o națiune liberă și europeană. Noi avem obligația morală să continuăm această moștenire și să menținem România pe drumul democratic și european. Crizele politice, dezbinarea societății, învrăjbirea românilor nu ne fac cinste și nu ne ridică la nivelul moral al înaintașilor noștri.

Citește și: LIVE VIDEO| 1 Decembrie 2023, la Alba Iulia: Marșul Unirii a dat startul zilei. Oameni din toate colțurile țării, dar și din Diaspora au sosit în Cealaltă Capitală

Și să nu uităm că 1 Decembrie înseamnă Alba Iulia, locul de naștere al României moderne. Aici, Ziua Națională are o însemnătate deosebită pentru că vei simți vibrația istorică a celor peste 100.000 de oameni care au participat, în 1918, la înfăptuirea Marii Uniri. Cu toții, oameni simpli sau lideri politici, avem obligația de a cinsti Alba Iulia ca o capitală istorică a acestei țări, capitala de suflet a tuturor românilor.

Închei cu un apel sincer la unitate. Viitorul României se scrie astăzi prin faptele noastre. Haideți să lăsăm copiilor noștri o țară democratică și europeană, așa cum și nouă ne-au lăsat înaintașii noștri.

La mulți ani, România! Îți doresc conducători care să știe să păstreze moștenirea lăsată de cei care au înfăptuit, la Alba Iulia, Marea Unire!

Beniamin Todosiu
Deputat USR de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare