Rămâi conectat

Economie

Comunicat de presă „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” – „Realizare infrastructură de transport verde – pistă de biciclete în Comuna Săsciori”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comunicat de presă

UAT COMUNA SĂSCIORI anunță începerea proiectului de investiție cu titlul „Realizare infrastructură de transport verde – pistă de biciclete în Comuna Săsciori”.

 Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C10 – FONDUL LOCAL, titlu apel: PNRR/2022/C10, Runda 2.

 Cod proiect: C10-I1.4-982

Durata proiectului: 36 de luni

Data de începere: 13.02.2023

Data finalizării: 13.02.2026

 Obiectivele generale urmărite: Asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localități, prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale la nivel regional, intra-regional și intra-județean.

Obiectivele specfice urmărite: Pistă pentru biciclete cu o lățime de minim 2 m în mediul rural, inclusiv în extravilan în lungime de 5,3 km.

Valoare totală proiect: 3.104.746,89 lei

  Date de contact:

Persoană de contact: Consilier – Muntean Ioan Marius

Email: [email protected]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Instituțiile Financiare Nebancare nu mai pot percepe dobânzi exorbitante: Noua lege se aplică și contractelor aflate în derulare

Bera Larisa

Publicat

în

Instituțiile Financiare Nebancare nu mai pot percepe dobânzi exorbitante: Noua lege se aplică și contractelor aflate în derulare O nouă lege care prevede plafonarea dobânzilor pentru împrumuturile de la instituții financiare nebancare (IFN) a trecut de Curtea Constituțională și urmează să fie promulgată. Citește și: Controale la IFN-urile din Alba și alte cinci județe. Protecția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea