Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă | PNL Alba cere demisia suprefectului Sandu Heler. Reamintim că PSD-istul are interdicția de a ocupa o funcție publică!

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Comunicat de presă | PNL Alba cere demisia suprefectului Sandu Heler. Reamintim că PSD-istul are interdicția de a ocupa o funcție publică!

Echipa Partidului Național Liberal Alba le cere socialiștilor Victor Negrescu și Corneliu Mureșan demisia imediată a colegului lor, subprefecul Sandu Heler, găsit de către Agenția Națională de Integritate în conflict de interese, cu interdicția de a ocupa funcții publice pe o perioadă de trei ani.

Citește și: Comunicat de presă | PNL Alba: PSD Alba dă lecții de moralitate doar atunci când îi convine. A folosit cazul lui Silviu Ponoran strict în scop electoral, în timp ce ascunde sub preș situația subprefectului Sandu Heler!

Prezența lui Sandu Heler în fotoliul de subprefect este o sfidare a PSD la adresa fiecărui cetățean al județului și o pată negră pe tot ceea ce înseamnă respectarea principiilor democrației.

Ascunși în spatele unor comunicate de presă electorale, socialiștii Negrescu și Mureșan fac abuz de termeni precum “bună credință” și “noua generație de politicieni PSD”. Asta, exact în timp ce țin în brațe și garantează pentru un om de-al lor care nu are ce căuta în Instituția Prefectului.

În clipa de față, Sandu Heler încasează, din bani publici, cu girul lui Marcel Ciolacu și a PSD Alba, o leafă nemeritată. Asta ca să nu mai vorbim de prejudiciul moral pe care această gașcă politică îl aduce Instituției Prefectului.

Din punctul nostru de vedere, Sandu Heler nu are nici bună credință și este departe a a fi considerat ca făcând parte dintr-o nouă generație de politicieni. În numele cetățenilor din acest județ, PNL Alba cere ca Heler să își facă bagajele cât mai curând și să dispară din fotoliul încălzit la Prefectură de către Negrescu și Mureșan.

Echipa PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Cum motivează Curtea de Apel Alba Iulia INVALIDAREA candidaturii la Senatul României a lui Silviu Ponoran: ”Este lipsită de interes formularea cererii, știind că nu va putea ocupa funcția”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum motivează Curtea de Apel Alba Iulia INVALIDAREA candidaturii la Senatul României a lui Silviu Ponoran: ”Este lipsită de interes formularea cererii, știind că nu va putea ocupa funcția” În data de 20 octombrie 2024, candidatura lui Silviu Ponoran pentru Senat a fost INVALIDATĂ prin hotărâre definitivă de Curtea de Apel. Candidatura lui Ponoran la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea