Rămâi conectat

Economie

Comunicat de presă: Planului de Acțiune privind Economia Circulară a municipiului Alba Iulia 2021-2030

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comunicat de presă

Primăria Municipiului Alba Iulia alături de Institutul pentru Cercetări în Economie Circulară și Mediu ”Ernest Lupan” vă invită să luați parte într-o cercetare privind economia circulară în Alba Iulia, derulată în cadrul procesului de elaborare a Planului de Acțiune privind Economia Circulară 2021-2030.

Cercetarea constă în  completarea unui chestionar online. Principalele subiecte analizate sunt: utilizarea eficientă a resurselor, managementul deșeurilor, inovație, competitivitate și incluziune.  Rezultatele acestui chestionar vor sta la baza viziunii de dezvoltare a proiectelor care vor facilita tranziția Municipiului Alba Iulia către o economie circulară, urmărind dezvoltarea unui oraș circular rezilient, sănătos și cu oportunități pentru cetățeni. Opinia cetățenilor este absolut necesară pentru acest demers, aceasta fiind  de asemenea și oportunitate  de a vă face auzite ideile și opiniiile de către autoritățile locale.

Participarea la cercetare este voluntară și durează aproximativ 15 minute, răspunsurile se vor colecta începând cu data de 12.05.2021 până în 11.06.2021. Datele personale colectate vor fi stocate în siguranță și vor fi utilizate exclusiv în scop de cercetare în cadrul acestui studiu.

Fiecare contribuție este importantă, deoarece o imagine cuprinzătoare a mediului economic, social și natural și, implicit, identificarea modalităților prin care autoritățile locale pot sprijini tranziția către o economie circulară pot fi obținute numai printr-o largă participare.

Cercetarea este derulată în cadrul proiectului ”Effectiveness of Environmental Urban policies to improve Resources Efficiency -EURE”,  proiect finanţat în cadrul Programului Interreg Europe2014-2020. Link chestionar: www.shorturl.at/jqEW0.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Noi reglementări pentru fermierii români: APIA impune condiții pentru subvențiile pe pășune

Bera Larisa

Publicat

în

Noi reglementări pentru fermierii români: APIA impune condiții pentru subvențiile pe pășune Proprietarii de terenuri agricole din România se confruntă cu noi reglementări stricte în ceea ce privește subvențiile pe pășune acordate de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA). Recent, autoritățile au anunțat introducerea unei condiții noi care va afecta fermierii ce beneficiază […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea