Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Comunicat de presă| Deputat de Alba, Radu Marcel Tuhuț: PSD guvernează responsabil! Peste 1,5 miliarde euro au intrat în agricultură de la începutul anului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă| PSD guvernează responsabil! Peste 1,5 miliarde euro au intrat în agricultură de la începutul anului

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, condus de social-democratul Petre Daea, culege roadele muncii făcute bine și la timp.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În primele zile ale lunii februarie, Ministerul Agriculturii a încasat în contul deschis în Banca Națională a României suma de 531 milioane de euro. Suma reprezintă rambursarea de la Comisia Europeană a cheltuielilor realizate de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură în luna decembrie a anului 2022 pentru acordarea plăților directe fermierilor finanțate din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA).

Banii au fost acordați în avans fermierilor de către minister pentru ca aceștia să aibă fondurile necesare pentru pregătirea anului acesta agricol, iar acum Comisia Europeană direcționează României sumele pe care statul român le-a investit în fermieri.

Social-democratul Petre Daea și echipa de experți din cadrul ministerului aduce în țară fiecare euro pus la dispoziția agriculturii și dezvoltării rurale de către Comisia Europeană.

România e în graficul asumat privind accesarea fondurilor europene și continuă pe acest drum al acordării la timp a subvențiilor necesare, utile și cuvenite.

Sprijinirea fermierilor români este un obiectiv important pentru PSD!
Deputat de Alba, Radu Marcel Tuhuț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea