Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Beniamin Todosiu, deputat USR de Alba: Am lansat o petiție publică pentru includerea municipiului Alba Iulia pe indicatoarele rutiere de pe Autostrada A1

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comunicat de presă| Beniamin Todosiu, deputat USR de Alba: Am lansat o petiție publică pentru includerea municipiului Alba Iulia pe indicatoarele rutiere de pe Autostrada A1

Reparăm o nedreptate: Alba Iulia trebuie inclusă pe indicatoarele de pe Autostrada A1!

Alături de colegii mei din USR Alba, am dat curs sesizărilor a numeroși șoferi și am inițiat o petiție prin care cerem Ministerului Transportului și CNAIR să introducă municipiul Alba Iulia pe indicatoarele rutiere de pe Autostrada A1.

În cursul anului trecut, am prezentat public această problemă și am solicitat explicații Ministerului Transporturilor și CNAIR pentru lipsa municipiului Alba Iulia de pe indicatoarele rutiere. Ministerul domnului Grindeanu și CNAIR s-au făcut că plouă și au ignorat această problemă sesizată de mulți cetățeni.

La Alba Iulia, întrebat de jurnaliști, Sorin Grindeanu a recunoscut problema și, cum gura nu îl doare, a promis că va fi remediată. E adevărat că nu a menționat și când intenționează să o rezolve.

În fiecare răspuns primit la sesizarea acestei probleme mi s-a spus că indicatoarele de pe A1 vor fi suplimentate în curând. Ultimul răspuns a fost primit luna trecută, iar indicatoarele rămân INVIZIBILE, la fel ca și realizările ministrului PSD, Sorin Grindeanu.

Văzând faptul că la Ministerul Transportului funcționează politica melcului, am decis să pornim această petiție publică prin care să determinăm ministerul să includă Alba Iulia pe indicatoarele rutiere de pe Autostrada A1. Această omisiune este atât o eroare, cât și o mare nedreptate pentru acest oraș cu importanță deosebită. Cealaltă Capitală trebuie să se regăsească pe indicatoarele rutiere de pe autostrada A1, fiind inclusiv un punct de importanță turistică națională!

Vă invităm să susțineți acest demers civic și să semnați petiția online către Ministerul Transporturilor și CNAIR pentru a repara împreună o nedreptate.

Hai să punem Alba Iulia pe indicatoarele rutiere de pe Autostrada A1! (SEMNEAZĂ AICI: https://petition.qomon.org/alba-iulia-pe-indicatoarele-de-pe-autostrada-a1/ )

Beniamin Todosiu
Deputat USR Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Echipamente digitale pentru școala gimnazială „Simion Lazăr” din Lunca Mureșului: Investiție de peste 90.000 de lei 

Bera Larisa

Publicat

în

Echipamente digitale pentru școala gimnazială „Simion Lazăr” din Lunca Mureșului: Investiție de peste 90.000 de lei Administrația comunei Lunca Mureșului, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea infrastructurii digitale a școlii gimnaziale „Simion Lazăr”.  Citește și: Modernizarea și reabilitarea energetică a dispensarului uman din comuna Șpring, printr-o finanțare PNRR. Licitația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea