Rămâi conectat

Curier Județean

Competitia de cros din cadrul Proiectului ,,Liga Tineretului”, coordonat de elevii Colegiului Militar din Alba Iulia, miercuri, în Șanțurile Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri, 17 mai 2017, în Şaţurile Cetăţii Alba Carolina, între orele 09:30-11:00 se va desfăşura competiţia de cros din cadrul Proiectului ,,Liga Tineretului” coordonat de către elevii Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul”.

La finalul competiţiei va avea loc festivitatea de premiere, iar echipa de majorete a colegiului militar albaiulian va prezenta un exerciţiu demonstrativ, moment ce  încheie activităţile proiectului.

Proiectul a fost finanţat de către Fundaţia Comunitară Alba prin programul YouthBank.

Programul are ca principali parteneri locali Municipiul Alba Iulia și Exclusiv Auto Center (dealer Skoda și Volkswagen Autovehicule Comerciale în județul Alba), ca finanțatori Ancău Company, Pub 13 – Medieval, Porterom, Toskana Garten, Pensiunea Select și Deko Team, iar ca susținători Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, Vimed, Societatea de Transport Public, Tipo-Rex și Nicolae Boca Photography.

La nivel național, Programul YouthBank este coordonat de Fundația pentru Implicarea Tinerilor.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Copac căzut peste un autoturism staționat în Alba Iulia, urmare a furtunii de joi după- masa. Intervin pompierii

Bera Larisa

Publicat

în

Copac căzut peste un autoturism staționat în Alba Iulia, urmare a furtunii de joi după- masa. Intervin pompierii Joi, 15 august, în jurul orei 16.30, ca urmare a codului portocaliu de furtună, un copac a căzut peste un autoturism staționat pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru degajarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea