Rămâi conectat

Politică Administrație

Comisiile Camerei Deputaților au dat undă verde Ordonanței traseiștilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marți, comisiile juridice și de administrație au aprobat cu 26 de voturi ”pentru” şi 14 voturi ”împotrivă”, ordonanţa de urgenţă 55/2014 privind posibilitatea aleşilor locali ca pe o perioadă de 45 de zile să îşi poată schimba partidul fără să-şi piardă mandatul.

Membrii comisiilor nu au acceptat niciuna dintre propunerile PNL şi PDL de respingere a acestei Ordonanţe de urgenţă.

A fost respinsă şi propunerea deputatului PPDD Daniel Fenchiu ca actul normativ să se numească ”Ordonanţă de urgenţă privind reglementarea traseismului”.

Deputaţii PNL şi PDL au declarat că sunt împotriva ordonanţei pe motiv că este neconstituţională, neexistând o urgenţă în această problemă, iar domeniul reglementat este al legilor organice, în care este interzisă emiterea de astfel de ordonanţe.

Ordonanţa urmează să fie supusă dezbaterii plenului Camerei Deputaţilor.

Sursa Mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea