Rămâi conectat

Actualitate

CNAS: Sistemul cardului de sănătate a fost repus în funcțiune. În continuare se efectuează operațiuni de consolidare a acestuia

Ziarul Unirea

Publicat

în

card-sanatateSistemul informatic al cardului național de asigurări de sănătate a fost readus în stare de funcționare începând de miercuri de la ora 19.00, a anunţat Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. CNAS precizează că în continuare se efectuează operațiuni tehnice de monitorizare și consolidare a sistemului.

Potrivit CNAS, până la termenul de raportare a activității lunare, pentru perioada în care au fost constatate întreruperi în funcționarea PIAS, președintele CNAS va emite ordin conform prevederilor legale.

Sistemul informatic al cardului național de asigurări de sănătate a devenit indisponibil marți, începând cu ora 9.00, din cauza unor probleme tehnice.

Probleme la sistemul cardului naţional de sănătate au fost și în urmă cu câteva săptămâni, când nu a funcţionat 3 zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Valea Oltului ÎNCHISĂ timp de o lună, în timpul zilei: În zonă se vor face lucrări la autostrada Sibiu-Pitești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Valea Oltului ÎNCHISĂ timp de o lună, în timpul zilei: În zonă se vor face lucrări la autostrada Sibiu-Pitești Valea Oltului se va închide timp de o lună, a anunțat Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. În zonă se vor face lucrări la autostrada Sibiu-Pitești. Circulația va fi oprită doar pe parcursul zilei. Lucrările de pe un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea