Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

CNAIR: Drumurile naționale și sectoarele de autostradă din șapte județe, închise circulației din cauza vremii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

drum_inchisCompania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a decis închiderea circulației pe drumurile naționale și a sectoarelor de autostradă din județele Constanța, Tulcea, Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomița și Călărași ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile, se arată într-un comunicat de presă al companiei remis, vineri, 6 ianuarie.

„Precizăm ca s-a decis închiderea circulației drumurilor naționale și a sectoarelor de autostradă din județele afectate de Codul Roșu. Se recomandă evitarea oricărei deplasări. Menționăm că intervenția în timp util a utilajelor de deszăpezire este condiționată și de respectarea de către participanții la trafic a tuturor regulilor de circulație și a restricțiilor impuse”, se arată în document.

CNAIR a adus în atenție faptul că Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de Cod Roșu, valabil vineri în intervalul orar 10.00 – 18.00, pentru șapte județe din țară, respectiv Constanța, Tulcea, Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomița și Călărași.

Conform avertizării de Cod Roșu, vor exista intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 km/h, zapadă puternic viscolită și troienită, vizibilitate redusă spre zero.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea