Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț: În opinia mea, PMP Alba a fost văduvit de un consilier județean. Există o intenție de a merge în instanță

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PMP Alba, Clement Negruț, a declarat, vineri, că organizația pe care o conduce fost ”văduvită de un consilier județean”, precizând că ultima cale este instanța, după ce contestația i-a fost respinsă.

Clement Negrut01Președintele PMP Alba a declarat că nu este decis dacă va încerca să-și găsească dreptatea în instanță, precizând că se va consulta cu un jurist pentru a vedea dacă merită efortul.

În fapt, deputatul nu înțelege cum, la Poiana Vadului, spre pildă, PMP a primit voturi pentru consilieri locali, pentru primar, însă PMP nu a primit niciun vot pentru Consiliul Județean.

”Din punct de vedere al desfășurării alegerilor, aș avea nemulțumiri, am depus câteva contestații, care, din nefericire, ne-au fost respinse. În opinia mea, PMP Alba a fost văduvit de un consilier județean, am pierdut la o sută și ceva de voturi un consilier județean în condițiile în care în foarte multe secții de vot am constatat, din cele ce mi-au spus candidații mei, că lucrurile nu au fost tocmai în regulă. Noi am depus contestații și vreau să vă sugerez doar una dintre ele, de la Poiana Vadului, unde am avut candidat de consilier, lista de consilieri locali, candidat la primărie și am avut voturi pe cele două buletine, însă la CJ nu am avut niciun vot. Mi se pare mai mult decât neclară această situație”, a afirmat Negruț.

Președintele PMP Alba a spus că organizația județeană nu a atins scorul pe care l-a dorit, însă ”băsiștii” se arată mulțumiți că sunt o voce la  nivelul județului,  având doi consilieri județeni, 52 de consilieri locali și un primar.

”Chiar dacă n-am atins scorul pe care ni l-am dorit, noi ne-am atins țelul, suntem o voce în Consiliul Județean, avem doi consilieri. Am confirmat că suntem un partid serios, avem 52 de consilieri locali și un primar. Din punct de vedere politic, pe scorul politic obținut la CJ Alba, PMP Alba este a cincea organizație din țară. Ca atare, mă declar mulțumit”, a arătat Negruț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de milion, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de milion, lansată în SEAP Primăria orașului Cugir a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru semnarea unui contract de concesiune a Serviciului Public de gestionare a câinilor fără stăpân din localitate. Valoarea totală estimată a contractului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea