Rămâi conectat

Politică Administrație

Claudiu Răcuci (PNL) –Guvernul Ludovic Orban va pune în aplicare mai multe proiecte economice liberale care să genereze bunăstare reală!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deputatul PNL Claudiu Răcuci susține nevoia unei învestituri cât mai rapide a Guvernului Ludovic Orban, deoarece țara are nevoie urgentă de un guvern cu puteri depline.

Mai mult, Claudiu Răcuci afirmă că proiectele economice liberale blocate de PSD în Parlament vor deveni treptat realitate:

„Sute de primării au rămas fără bani pentru cheltuieli curente și salariile angajaților, examenul de rezidențiat nu se poate ține, manualele de clasa a VII-a nu pot ajunge în școli, iar bugetul pentru anul viitor nu se poate întocmi, pentru că țara nu are guvern. Orice parlamentar care decide să nu susțină Guvernul Orban se aliază practic cu PSD, pentru a o ține pe Viorica Dăncilă în funcție, deși Guvernul a fost demis!

Orice zi care mai trece fără un guvern legitim, cu puteri depline, înseamnă afundarea țării într-o criză politică, economică și socială profundă, ale cărei costuri le suportăm cu toți. Este fără îndoială că Guvernul Orban nu va face într-un an ceea ce nu s-a făcut în 30 de ani. Ceea ce poate face însă Ludovic Orban este să oprească degringolada în care a fost dusă țara și să îndrepte din erorile majore ale guvernărilor PSD.

Personal, învestitura Guvernului Ludovic Orban îmi dă speranța că majoritatea proiectelor economice inițiate de noi, parlamentarii PNL, vor deveni realitate. Nu cred că va fi posibil să fie implementate toate deodată, din cauza situației economice dezastruoase lăsate în urmă de PSD, însă chiar și treptat ne dorim să vedem puse în practică proiectele pentru încurajarea muncii part-time și a muncii suplimentare, pentru creșterea salariilor în sectorul privat și pentru dezvoltarea capitalului autohton.

Dacă aceste proiecte nu erau blocate de PSD în Parlament, situația economică a țării și bunăstarea angajaților din mediul privat nu ar fi arătat atât de rău ca acum.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

VIDEO | Circulaţia rutieră ÎNCHISĂ pe podul de la Gâmbaş, din cauza degradărilor: Localnicii din sat, adunare pentru deblocarea podului. Motivul, ruta alternativă impracticabilă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulaţia rutieră ÎNCHISĂ pe podul de la Gâmbaş, din cauza degradărilor: Localnicii din sat, adunare pentru deblocarea podului. Motivul, ruta alternativă impracticabilă Din cauza degradărilor tot mai accentuate, podul de peste râul Mureş din Gâmbaş, situat pe drumul județean DJ 107Z: Ciumbrud (DJ107E) – Păgida – Gâmbaș, va fi închis circulaţiei rutiere şi pietonale, potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea