Rămâi conectat

Actualitate

Cinci tineri din Cut reținuți de Poliție, după ce au spart în mod repetat locuința unei consătene

Bogdan Presecan

Publicat

în

La data de 14 octombrie, poliţiştii Secţiei 8 poliţie Rurală Şpring i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt din locuinţă în legătură cu care au fost sesizaţi în cursul aceleiaşi zile.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 10.10.2012, în jurul orelor 23,00, D.T., de 16 ani împreună cu Tiberiu T., de 18 ani, I.L., de 16 ani, Augustin D., de 24 de ani şi I.M., de 16 ani, toţi din comuna Cut, judeţul Alba, în urma unei înţelegeri prealabile, au pătruns prin efracţie în locuinţa unei femei din Cut, iar din interior au sustras suma de 2.250 lei, pe care ulterior au cheltuit-o la barurile şi restaurantele de pe raza municipiilor Sebeş şi Orăştie.

Poliţiştii au extins cercetările şi au stabilit că, în data de 11.10.2012, în jurul orei 1100 , I.L., împreuna cu D.T., prin uşa lăsată descuiată, au pătruns în aceeaşi locuinţă şi au sustras 15 kg de carne congelată şi un cuţit.

În noaptea de 12/13.10.2012, în jurul orei 0200, I.L., împreuna cu D.T. şi Augustin D. au mai pătruns o dată în locuinţa femeii care a sesizat poliţia şi au sustras un televizor color şi o combină muzicală, pe care le-au valorificat unui cetăţean din municipiul Sebeş, contra sumei de 1.000 de lei.

Faţă de cei 5 suspecţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore iar în data de 14.10.2012 i-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Parchetul a promovat propunerea poliţiştilor faţă de Augustin D. şi Tiberiu T., instanţa dispunând măsura arestării preventive faţă de Augustin D. iar faţă de celălalt învinuit a fost dispusă măsura obligării de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 29 de zile.

Faţă de ceilalţi 3 învinuiţi minori, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş a dispus măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 29 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor 5 tineri precum şi în vederea recuperării integrale a prejudiciului.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Când vor fi interzise centralele de apartament în România: Noile sisteme de încălzire permise

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când vor fi interzise centralele de apartament în România: Noile sisteme de încălzire permise Una din trei locuințe din România este încălzită prin centrale de apartament, dar acest lucru este pe cale să se schimbe radical, pentru că Guvernul lucrează la modificarea legii privind performanța energetică a clădirilor, urmând să interzică centralele de apartament care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea