Rămâi conectat

Sport

CIL Blaj – ACSM Codlea, returul barajului de promovare, duminică, ora 17.30 | Echipa din „Mica Romă”, la un meci de accederea în Liga 3

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj – ACSM Codlea, returul barajului de promovare, duminică, ora 17.30 | Echipa din „Mica Romă”, la un meci de accederea în Liga 3

Interes enorm în „Mica Romă” în jurul confruntării dintre CIL Blaj și ACSM Codlea, duminică, la ora 17.30, returului barajului de promovare în Liga 3. Formația condusă de Daniel Tătar are prima șansă de accedere în eșalonul superior, după ce a învins cu 2-1 (0-1) în Brașov, meci în care vizitatorii au avut alături peste 170 de suporteri și au întors rezultatul în actul secund prin reușitele semnate de Mihu și Șușu. De Sărbătoarea Rusaliilor întâlnirea se va disputa pe Stadionul „CIL” Veza, unde au fost instalate tribune mobile cu capacitate de 260 de locuri.

În cazul promovării, a treia consecutivă pentru reprezentantele Albei, Blajul ar reveni după 16 ani pe a treia scenă fotbalistică, ultima prezență la acest nivel fiind Inter Blaj în 2008, timp de 5 ani, când în efectiv era și D. Tătar. CIL Blaj a avut un parcurs de senzație în acest campionat, primul ca antrenor principal pentru Daniel Tătar, iar promovarea ar însemna o performanță extraordinară pentru cel mai bun produs fotbalistic al Blajului din ultimele două decenii. Acesta (36 de ani) se mândrește cu faptul că nu a ratat niciunul dintre cele 5 baraje susținute ca jucător cu Voința Sibiu (cu Săgeata Năvodari promovare în Liga 1), Măgura Cisnădie (pentru promovare în Liga 3), Hermannstadt (pentru promovare în Liga 3), Hermannstadt (cu „U” Cluj, de menținenre pe prima scenă, în 2019) și CSC Șelimbăr (accederea în eșalonul secund)!

Ne așteaptă probabil cel mai greu meci din acest sezon, dar cred că suntem pregătiți să trecem cu bine iar la final să ne bucurăm împreună cu minunații noștri susținători care cu siguranță ne vor ajuta în momentele grele, așa cum au făcut-o și la Codlea. Îmi doresc ca jucătorii mei să nu se relaxeze pentru că promovarea nu este încă rezolvată. Am mare încredere în ei și sunt convins că vor da totul pe teren pentru Blaj și ce înseamnă CIL Blaj”, a precizat antrenorul gazdelor.

„După o victorie există entuziasm și bucurie, e firesc. E nevoie însă de seriozitate, muncă și sacrificiu pentru că returul va fi mult mai dificil. Avem prima opțiune, va conta și avantajul terenul propriu”, a mai adăugat antrenorul-jucător al grupării blăjene.

Am învins un adversar puternic și trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ întrucât al doilea duel va fi mult mai dificil decât primul. Ne dorim să promovăm, să nu ratăm acest deziderat”, a spus președintele Augustin Damian.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea