Rămâi conectat

Curier Județean

Căruțe nesemnalizate și șoferi neatenți – protagoniștii unor accidente produse la Blaj și Ocoliș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Doi conducători de atelaje nesemnalizate corespunzător au ajuns în aceste zile la spital după ce au fost implicați în accidente de circulație produse la Blaj și Ocoliș.

Primul eveniment rutier a avut loc duminică, 13 octombrie, în jurul orei 19.30, pe DJ 107 la km 53, pe raza municipiului Blaj. Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea un autoturism, F.I., un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Sîncel, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de o căruţă nesemnalizată corespunzător, condusă de G.N., de 42 de ani, din comuna Păuca, judeţul Sibiu, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentelor căruţaşul a suferit leziuni corporale uşoare.

Cel de-al doilea accident, produs în această dimineață pe DN 75, pe raza localităţii Ocoliş, a avut urmări mai grave pentru conducătorul căruței care a fost lovit de o autoutilitară condusă de F.V., de 56 de ani, din comuna Mihai Viteazu, judeţul Cluj. Căruțașul – B.I., de 63 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj, a suferit leziuni la nivelul capului şi a rămas internat în spitalul din Câmpeni.

În ambele cazuri cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sprijin financiar pentru victimele infracțiunilor sexuale: Vouchere de până la 18.500 lei

Bera Larisa

Publicat

în

Sprijin financiar pentru victimele infracțiunilor sexuale: Vouchere de până la 18.500 lei Victimele infracțiunilor sexuale pot beneficia de un sprijin financiar de până la cinci salarii minime brute, adică suma de 18.500 lei. Pentru a primi acești bani, este necesar ca persoana respectivă să depună o cerere la Tribunalul de unde are domiciliu. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea