Rămâi conectat

Societate

Carmen Ţetcu practică baschet la LPS Alba Iulia şi îşi doreşte să câştige titlul de Miss Boboc

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Carmen Ţetcu participă la Balul Bobocilor 2013 de la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia pentru distracţie, pentru o experienţă unică, dar şi pentru a câştiga marele premiu. Carmen joacă baschet de performanţă la LPS Alba Iulia, pe postul de extremă, fiind o jucătoare de bază a echipei.

Merge la fiecare meci de acasă a echipei CS Universitatea Alba Iulia şi admiră tehnica, ambiţia şi dăruirea jucătoarei Brown. În viitor vrea să urmeze o facultate de limbi străine, în principiu în municipiul Cluj Napoca. În timpul liber ascultă muzică, în special genul pop, avându-o ca şi interpretă favorită pe Rihanna.

În urma terminării învăţământului preuniversitar, Carmen doreşte să obţină note bune la examenul de bacalaureat, să-şi facă mulţi prieteni şi să rămână cu amintiri memorabile din cei mai frumoşi ani… anii de liceu. Are 1,64 şi 50 de kilograme.

Carmen participă la bal, în urma retragerii din concurs a Denisei Sava.

Dacă îţi place Carmen Ţetcu apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurenta cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Miss Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=615]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea