Rămâi conectat

Ştirea zilei

Când vor fi deschise circulației rutiere loturile 1 și 2 ale autostrăzii A10 Sebeș-Turda: Ce spune directorul CNAIR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi, 10 decembrie, Directorul General al CNAIR, Mariana Ioniță, a avut ultima videoconferință din acest an cu antreprenorii proiectelor de infrastructură rutieră. Din analiza situației proiectelor a rezultat un ritm de lucru îmbunătățit pe anumite șantiere, fiind antreprenori care au avut o mobilizare bună, ceea ce a determinat respectarea sau chiar devansarea graficelor de execuție.

Totodată, a fost evaluată și situația proiectelor al căror stadiu nu corespunde termenelor asumate. Cu privire la acestea, managementul CNAIR s-a exprimat ferm asupra consecințelor care vor fi suportate de antreprenorii care nu respectă prevederile contractuale.

Citește și: Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, Aktor termină anul în forță

A fost analizată situația financiară a fiecărui contract, CNAIR asumându-și plata facturilor emise de către antreprenor, conform volumului lucrărilor executate.

Directorul General al CNAIR a insistat asupra formulării pertinente a eventualelor revendicări, întrucât cele care nu sunt corect fundamentate atrag îngreunarea derulării contractelor.

Citește și: Minune pe autostrada A10 Sebeș – Turda lotul 1

Referitor la programul de finalizare integrală a autostrăzii A10, Sebeș-Turda, antreprenorul lotului 1 și-a asumat punerea treptată în funcțiune a tuturor obiectivelor rămase de executat.

Cu privire la întârzierile majore înregistrate pe lotul 2, Mariana Ioniță a subliniat necesitatea monitorizării stricte a antreprenorului, precum și obligația ca data de finalizare (vara anului 2021) asumată să reprezinte termenul maximal pentru punerea în trafic a lotului 2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii” Consilierul local nou ales, Florea Dumitru, de la Teiuș, a fost surprins împreună cu încă două persoane, pe un câmp cultivat cu vinete, de camerele de supraveghere montate de proprietarii terenului. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea