Rămâi conectat

Curier Județean

Campania „Sănătate pentru ochii tăi” la Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Primăria Cugir împreună cu Spitalul Orăşenesc Cugir şi un cabinet de optică medicală au demarat campania „Sănătate pentru ochii tăi”. În perioada 27 martie – 3 aprilie cetăţenii din Cugir şi Vinerea beneficiază de consultaţii oftamologice gratuite, oferite de dr. Cosmin Roşca şi dr. Monica Dumitrescu. Pentru a asigura accesul la aceste servicii, consultaţiile au loc atât în Cugir, la Cabinetul de Oftamologie din cadrul spitalului, cât şi în Vinerea, la Biroul Primăriei. Pe lângă examinare, cabinetul de optică medicală „Osiris”, partener în cadrul campaniei, oferă posibilitatea doritorilor de a comanda, pe baza unui avans, ochelari şi lentile optice.
Pentru o bună desfăşurare a campaniei, consultaţiile se fac pe bază de programare la spital, în cazul locuitorilor din Cugir, sau la Biroul Primăriei, în cazul cetăţenilor din Vinerea.
Primarul Adrian Teban precizează că „acest demers comun al Primăriei Oraşului Cugir, al spitalului orăşenesc şi al cabinetului de optică medicală este prilejuit de apropierea Zilei Mondiale a Sănătăţii, sărbătorită în fiecare an în data de 7 aprilie. Campania „Sănătate pentru ochii tăi” face parte dintr-o suită de activităţi punctuale organizate de primărie cu scopul de a promova serviciile medicale oferite în localitate „. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Polițiștii din Alba, la datorie în weekend, pe Muntele Găina: Vor asigura ordinea publică la Târgul de Fete. Recomandări pentru participanți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Alba, la datorie în weekend, pe Muntele Găina: Vor asigura ordinea publică la Târgul de Fete. Recomandări pentru participanți Cu ocazia Târgului de Fete de pe Muntele Găina, care se desfășoară în perioada 20 – 21 iulie 2024, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba va asigura un dispozitiv de ordine publică format din 70 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea