Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cadouri ale STP de Zilele oraşului (27-29 mai 2011)

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

*Comunicat de presă
Cetăţenii municipiului Alba Iulia şi oaspeţii care vor vizita oraşul nostru cu prilejul Zilelor Oraşului vor putea circula cu autobuzele Societăţii de Transport Public – STP pe orice traseu, achitând preţul unui singur bilet în fiecare zi, între 27 şi 29 mai 2011. Biletul respectiv va fi valabil întreaga zi, pe toate rutele STP.
„Zilele Oraşului nostru reprezintă pentru Societatea de Transport Public Local Alba Iulia o mare sărbătoare, de aceea am decis să facem acest cadou albaiulienilor şi turiştilor. Vom acoperi foarte bine toate traseele astfel încât lumea să poată ajunge fără probleme în zonele în care se vor desfăşura manifestările dedicate oraşului. Pentru turiştii care vor veni cu trenul vom asigura transportul de la gară spre oraş în aceleaşi condiţii: un bilet valabil o zi. Este un gest normal al STP prin care dorim să ne alăturăm efortului pe care îl face Primăria Alba Iulia pentru a organiza Zilele Oraşului, prilej de bucurie pentru toţi cetăţenii oraşului”, a declarat directorul STP, Stelian Nicola.
Un bilet costă 1,8 lei şi este în prezent valabil o oră pe traseele STP, dar, cu prilejul Zilelor Oraşului, acest bilet îşi va prelungi valabilitatea la o zi.
Biletele pot fi achiziţionate atât prin mijloacele clasice cât şi prin SMS, trimiţând textul „Alba” la numărul 7585, disponibil în reţelele de telefonie mobilă Vodafone şi Orange. Costul unui sms este de 1,6 lei.
Procedura este foarte simplă: în momentul în care cetăţenii urcă în autobuz, vor putea trimite un sms la numărul indicat, 7585. După aproximativ 30 de secunde, vor primi pe telefonul mobil un cod care confirmă tranzacţia efectuată. Obligaţia călătorilor este să păstreze sms-ul primit până la terminarea călătoriei (o zi în cazul acesta) şi au obligaţia ca în cazul unui control să îl arate personalului STP.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Trei elevi de la Școala Gimnazială “Vasile Goldiș”, cu 10 curat la română și matematică la Evaluarea Națională 2024. Vor să studieze mai departe la HCC Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei elevi de la Școala Gimnazială “Vasile Goldiș”, cu 10 curat la română și matematică la Evaluarea Națională 2024. Vor să studieze mai departe la HCC Alba Iulia Trei elevi de la Școala Gimnazială “Vasile Goldiș” se numără printre cei 24 de absolvenți cu 10 curat la română și matematică la Evaluarea Națională 2024. Toți […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea