Bonnie și Clyde de Alba Iulia. Doi tineri din oraș au ajuns după gratii, fiind anchetați în cazul mai multor furturi

Doi albaiulieni, o tânără de 27 de ani, alături de concubinul de 22 de ani, au fost reținuți de polițiștii din Alba Iulia, cuplul fiind acuzat că ar fi sustras mai multe bunuri din cadrul unor societăți comerciale din municipiu.

La data de 17 iulie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de o tânără, din Alba Iulia, care împreună cu concubinul său, este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în cursul lunii iunie 2019, cei doi au pătruns prin efracție într-un imobil care aparține unei societăți comerciale din Alba Iulia, de unde au sustras cablurile ce făceau parte din instalația electrică, țevile de cupru de la instalația de încălzire, un aparat de aer condiționat, părțile componente ale centralei termice și un aparat de spălat sub presiune, toate în valoare de 41 850 lei.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au stabilit faptul că cei doi tineri ar fi autorii în alte două fapte de furt. În data de 3 iunie 2019, cei doi ar fi sustras mai multe scule electrice și mecanice din cadrul unei societăți comerciale, în valoare de 7 000 de lei, iar în data de 7/8 iulie 2019 ar fi sustras trei motoare și trei cabluri electrice, în cuantum de 10 000 de lei, din interiorul depozitelor care aparțin altor societăți comerciale.

La data de 10 iulie 2019, față de tânăr s-a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...