Rămâi conectat

Politică Administrație

Bonificație de 3% din valoarea impozitului pe profit pentru firmele care sunt cu plățile la zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bonificație de 3% din valoarea impozitului pe profit pentru firmele care sunt cu plățile la zi

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a anunțat duminică 1 septembrie 2024, că bonificația pentru buni platnici și stimularea colectării voluntare devine literă de lege.

Citește și: Recalculare pensii 2024: Intervenție legislativă pentru cei ale căror pensii au fost „înghețate”

”O altă propunere discutată cu mediul de afaceri din Alba devine literă de lege, și anume bonificația pentru buni platnici și stimularea colectării voluntare.

Am depus un proiect de lege în acest sens, iar propunerea mea a fost susținută de președintele Nicolae Ionel Ciucă și ministrul Finanțelor, Marcel Ioan Boloș.

De această facilitate vor beneficia circa 560.000 de firme cu plățile la zi. Arătăm astfel respectul cuvenit celor care contribuie corect la bugetul de stat.

Propunerea liberală prevede acordarea unei bonificații de 3% din valoarea impozitului pe profit datorat și plătit în anul 2024, iar pentru microîntreprinderi 3% din valoarea impozitului pe veniturile microîntreprinderilor.

La termenul scadent pentru plata impozitului pe profit și a impozitului pe venitul microîntreprinderilor se emite decizie de bonificație. Bonificația nu se restituie, ci se utilizează pentru compensarea cu alte impozite și taxe datorate în 2025”, a scris Florin Roman pe pagina sa de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Muzeul Național Brătianu vizitat de echipa PNL Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Muzeul Național Brătianu vizitat de echipa PNL Sebeș Sâmbătă, 31 august 2024, 50 de reprezentanți ai organizației liberale din Sebeș conduse de către primarul Dorin Nistor, au efectuat o vizită la Muzeul Național Brătianu din localitatea Ștefănești – Argeș. Vizita, la care au participat toate categoriile de gen și vâstă din cadrul organizației dar cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea