Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

BLAJ: Bărbat bine ”afumat” și cu chef de ceartă amendat de jandarmi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un scandal izbucnit într-o familie din Blaj a fost aplanat, luni, de un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format din poliţişti şi jandarmi. Conflictul a apărut pe fondul consumului exagerat de alcool, iar principalul vinovat a fost sancţionat cu amendă în valoare de 200 de lei.

O femeie a solicitat ajutor, în jurul orei 20.00, deoarece soţul ei se întorsese acasă sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu chef de ceartă. În sprijinul femeii au plecat imediat atât poliţişti cât şi jandarmi deoarece bărbatul este cunoscut pentru comportamentul violent atunci când consumă alcool. Forţele de ordine l-au depistat pe acesta în faţa locuinţei, în timp ce îşi înjura şi ameninţa cu acte de violenţă soţia şi fiica, pe motiv că acestea i-ar fi reproşat că din nou a consumat alcool.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Poliţiştii şi jandarmii au intervenit prompt, au aplanat scandalul, au prevenit escaladarea violenţei şi apariţia unor fapte mai grave. Bărbatul a fost identificat ca fiind Gheorghe K. ( 44 de ani) şi, pentru scandalul provocat într-un loc public, a fost sancţionat cu amendă în valoare de 200 de lei.

”Reamintim cetăţenilor că provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice, constituie contravenţie şi se sancţionează cu  amendă de la 200 lei la 1.000 lei. Mai mult,  în cazurile în care faptele sunt săvârşite în incinta unei instituţii de învăţământ, a unei instituţii de sănătate ori destinate ocrotirii speciale a unor categorii de persoane defavorizate, cuantumul amenzii creşte, fiind stabilit de lege  între 1.000 lei şi 3.000 de  lei”, spune Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit luni seara, la Aiud, în subsolul unui bloc de pe strada Ecaterina Varga. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: VIDEO INCENDIU la un stâlp de electricitate de pe strada Lucian Blaga din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea