Rămâi conectat

Curier Județean

Sumele reprezentând diferenţa de bani pentru taxa de poluare se plătesc în 45 de zile

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Mai mulţi cetăţeni din Alba Iulia, între care şi doamna Simona Dragomir ne-au sesizat asupra faptului că deşi au toate actele definitive necesare privind diferenţa de bani pentru taxa de poluare pe care au plătit-o, nu reuşesc să intre în posesia acesteia. „Merg zilnic cu actele definitive şi sunt amânată de pe o zi pe alta spunându-mi-se: <veniţi mâine că nu avem un răspuns concret>, sau < lăsaţi actele că le trimitem la Bucureşti> sau <aşteptăm răspuns de la Prefectură”>, ne-a declarat S.D..
Răspunsul la această problemă pe care i-l putem da doamnei Dragomir, precum şi celorlalţi cititori ai ziarului nostru care ne-au contactat în legătură cu această problemă este următorul: potrivit celor comunicate de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Alba, sumele prevăzute la art.12 din Legea 9 /2012 privind restituirea sumelor rezultate ca diferenţă între taxa de poluare pentru autovehicule (achitată de contribuabili începând cu 1 iulie 2008, până la 13.01.2012) se face la cererea contribuabilului, persoană fizică sau juridică, în conformitate cu prevederile art. 117 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în 45 de zile de la depunerea cererii. Mai multe detalii puteţi găsi în ediţia de miercuri, 18 ianuarie 2012, a ziarului „Unirea” sau prin adresarea directă la această instituţie. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO ȘTIREA TA | ACCIDENT în intersecția din zona Stadion din Alba Iulia: Coliziune între un Mercedes și un BMW

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA | ACCIDENT în intersecția din zona Stadion din Alba Iulia: Coliziune între un Mercedes și un BMW Un accident rutier a avut loc vineri, în jurul orei 23.00, în intersecția din zona Stadion din Alba Iulia, în urma unei neacordări de prioritate. Potrivit martorilor oculari, care au trimis fotografii pe adresa redacției […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea