Rămâi conectat

Actualitate

Bilanț ÎNFIORĂTOR provocat de coronavirus în Italia: Încă 662 de morți în ultimele 24 de ore, urcă totalul la 8.165

Ziarul Unirea

Publicat

în

Conform autoritatilor italiene, bilanțul morților din peninsulă a ajuns la 8.165, după ce încă 662 de persoane au murit, în ultimele 24 de ore, fiind infectate cu coronavirus.

De asemenea, Italia a inregistrat inca 6.153 de cazuri noi in ultimele 24 de ore. Italienii au un total 80.539 de cazuri. 10.361 de persoane au fost declarate vindecate.

În urmă cu o săptămâna, pe 19 martie, Italia a devenit țara cu cele mai multe decese cauzate de COVID-19, depășind China. Institutul Național de Sănătate din Italia a anunțat că aproape 9% din numărul total al bolnavilor sunt angajați din sistemul medical. Într-o conferință de presă susținută marți, premierul italian a anunțat că vor crește amenzile acordate persoanelor care părăsesc nejustificat izolarea la domiciliu. Totodată, printr-un nou decret, autoritățile locale au autorizația, din partea Guvernului, de a înăspri pedepsele pentru cei care nu respectă măsurile de limitare a răspândirii COVID-19. Amintim că printre cei care și-au pierdut viața în Peninsulă, se numără și șapte cetățeni români, conform Ministerul Afacerilor Externe.

sursa: ziare.com biziday.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii speciale 2024: magistrații încasează o pensie medie lunară în valoare de 25.184 de lei

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii speciale 2024: magistrații încasează o pensie medie lunară în valoare de 25.184 de lei Numărul beneficiarilor de pensii de serviciu (denumite popular ‘pensii speciale’) a fost, în luna august, de 11.794 persoane, în creştere cu comparativ cu luna anterioară, cei mai mulţi (5.664) fiind beneficiari ai Legii 303/2022 privind statutul procurorilor şi judecătorilor, conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea