Rămâi conectat

Curier Județean

Biciclist accidentat pe DN1, în municipiul Aiud

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un accident rutier în urma căruia un bărbat rănit a ajuns la spital s-a petrecut vineri seară, pe DN1 la intrarea în municipiul Aiud dinspre Alba Iulia, lângă stația de carburant Lukoil.

Victima a fost acroșată de un autoturism în timp ce se deplasa pe o bicicletă. Un echipaj de poliție efectuează cercetări privind modul în care s-a produs accidentul și tragerea la răspundere a celor responsabili.

UPDATE: Responsabil de producerea accidentului este, din primele cercetări, șoferul autoturismului TAXI, care, la ieșirea din benizinărie l-a acroșat pe biciclist, proiectându-l pe carosabil.

UPDATE raport IPJ: Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului  Aiud au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs în zona unei staţii de carburanţi situată pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Aiud.

Din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în timp ce a condus un autoturism numitul Aron G., de 56 ani, domiciliat in municipiul Aiud, judeţul Alba, nu respecta semnificaţia indicatorului “oprire” amplasat la ieşirea din staţia de carburanţi si nu acordă prioritate de trecere unui bărbat de 33 ani, domiciliat in oraşul Teiuş, judeţul Alba, care se deplasa pe bicicletă, pe direcţia de mers Cluj-Napoca – Alba-Iulia.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoara a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Aiud, unde i s-a stabilit diagnosticul: “TCC plagă contuză fronto-parietală dreapta si contuzie umăr drept”, rămânând sub supraveghere medicala.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea