Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Băut fiind, a intrat cu mașina într-un zid de beton, ajungând pe un pat de spital. Isprava de la miezul nopții a unui tânăr din Sălciua de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Un tânăr de 19 ani din Sălciua de Jos, după ce s-a urcat băut la volan, a intrat cu mașina într-un zid de beton și piatră de la marginea părții carosabile, pe DN75, în direcția Turda-Câmpeni. În urma impactului, acesta a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la spital.

La data de 8 septembrie 2019, în jurul orei 00:30, pe DN 75, pe raza localității Sălciua de Sus, un tânăr de 19 ani, din Sălciua de Jos, în timp ce conducea un autoturism, în direcția Turda – Câmpeni, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un zid de piatră și beton.

În urma accidentului, tânărul a suferit mai multe leziuni și a fost transportat la spital.

Acesta a fost testat de polițiști, cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,63 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024 la Alba Iulia: Ateliere creative pentru cei mici la Muzeul Unirii

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024 la Alba Iulia: Ateliere creative pentru cei mici la Muzeul Unirii Noaptea Cercetătorilor Europeni se organiează anul acesta în 400 de orașe din 25 de țări europene, printre care și Alba Iulia. Vineri, 27 septembrie 2024, participanții la eveniment se pot bucura de lumea fascinantă a științei prin experimente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea