Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Bărbat din Valea Vinţului găsit decedat pe terenul pe care l-a incendiat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Potrivit IPJ Alba, un barbat de 72 de ani a fost gasit decedat pe un teren pe care l-a incendiat, aflat in localitatea Valea Vinţului.

UPDATE: Din primele cercetări, poliţiştii au constat că joi seara septuagenarul a dat foc vegetaţiei uscate de pe un teren din Valea Vinţului şi nu s-a mai întors acasă. Pompierii au interevenit pentru stingerea flăcărilor scăpate de sub control, dar afară fiind întuneric nu l-au găsit prin zonă pe bărbat.

Familia vârstnicului credea că acesta nu a revenit acasă pentru că s-a ascuns, speriat fiind de faptul că a scăpat focul de sub control. Vestea teribilă că acesta nu se va mai întoarce niciodată a venit ieri dimineaţă, când Poliţia a reluat căutările şi l-a găsit pe bărbat decedat în incendiului. Cea mai probabilă cauză a morţii este intoxicaţia cu fum sau arsurile suferite de victimă, însă râmâne în sarcina medicilor legişti să stabilească acest lucru. Cercetările poliţiştilor continuă pentru a stabili exact condiţiile în care s-a produs nenorocirea.

În urmă cu doar trei săptămâni alte două persoane, o femeie de 80 de ani din satul Totoi, comuna Sântimbru şi un bărbat de 68 de ani, din satul Limba, comuna Ciugud au murit în condiţii similare din cauza incendiilor de vegetaţie uscată pe care le-au scăpat de sub control.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Locuitorii din mai multe localități din Alba primesc în continuare apă cu porția: APA CTTA Alba a actualizatul programul de raționalizare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai multe localități din Alba primesc în continuare apă cu porția: APA CTTA Alba a actualizatul programul de raționalizare Mai multe localități din Alba primesc în continuare apă cu porția. APA CTTA Alba a actualizatul sâmbătă, 20 iulie 2024, programul de raționalizare. Având în vedere temperaturile foarte ridicate din aceste zile și implicit consumul mare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea