Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat din Livezile, găsit spânzurat lângă un copac în grădina casei sale

Bogdan Presecan

Publicat

în

În timp ce ieri majoritatea românilor erau preocupați de referendum, un bărbat de 50 de ani din comuna Livezile județul Alba și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se de creanga unui copac din grădina locuinței sale.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliţie Rurală Aiud au fost sesizați prin apel de urgență 112, la ora 16.34, cu privire la decesul unei persoane de sex masculin.

În urma sesizării, echipa operativă de polițiști s-a deplasat la fața locului și,  din primele cercetări ale polițiștilor, s-a constat faptul că I.V. de 50 de ani, din comuna Livezile, județul Alba era decedat, lângă un copac în grădina locuinței sale.

Din primele verificări efectuate la faţa locului de către polițiști, a rezultat faptul că I.V. a fost găsit de către vecini, spânzurat de  un copac. În vederea resuscitării, aceștia au tăiat frânghia cu care victima s-a spânzurat.

În urma examinării sumare a cadavrului,  polițiștii au constatat că acesta nu prezenta urme de violență.

Pentru stabilirea cauzei exacte a decesului, cadavrul a fost transportat şi depus la Morga Spitalului Municipal Aiud, în vederea efectuării necropsiei, urmând ca, în funcție de concluziile medico-legale să fie dispuse măsurile legale.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Intervenție Salvamont Alba pentru recuperarea cadavrului găsit în Poiana Vadului

Bera Larisa

Publicat

în

Intervenție Salvamont Alba pentru recuperarea cadavrului găsit în Poiana Vadului Salvamont Alba, acționează în sprijinul poliției române pentru evacuarea unei persoane decedate în zona greu accesibilă la Vadu Moților -Poiana Vadului. Salvamont Alba participă cu trei salvatori montani și un voluntar. Citește și: FOTO | CADAVRUL unei persoane descoperit de Jandarmii Montani Arieșeni în afara […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea