Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Ighiu cercetat pentru furt: S-a înnoit cu o bicicletă, din scara unui bloc, în noaptea de Revelion

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Ighiu l-au identificat pe un tânăr din comună ca bănuit de comiterea unui furt de bicicletă. Acesta ar fi profitat de faptul că bicicleta a fost lăsată neasigurată, în scara unui bloc. Poliţia recomandă cetăţenilor să nu-şi lase bunurile nesupravegheate sau neasigurate.

La data de 8 ianuarie a.c., poliţiştii Postului de Poliție Ighiu l-au identificat pe un tânăr de 36 de ani, din comuna Ighiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt.

Se pare că, în noaptea de 31.12.2017/ 01.01.2018, tânărul ar fi pătruns în scara unui bloc din comuna Ighiu, de unde a sustras o bicicletă, lăsată de proprietar, neasigurată.

Bicicleta a fost recuperată şi restituită păgubitului, iar faţă de tânăr, poliţiştii au întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii furt.

Pentru a nu deveni victime ale furturilor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba le recomandă propretorilor de biciclete:

– Folosiţi sisteme antifurt performante!
– Corpul fix de care asiguraţi bicicleta să fie bine fixat în sol şi suficient de înalt pentru a nu fi smuls.
– Locul de depozitare al bicicletei trebuie să prezinte un grad de siguranţă, de preferință spaţii în care nu au acces persoanele străine;
– Dacă, totuşi, depozitaţi bicicleta în scara blocului, nu o lăsați neasigurată, folosiţi două sisteme de siguranţă şi verificaţi periodic bicicleta.
– Manifestaţi atenţie atunci când observaţi, în scara blocului, persoane necunoscute;
– Dacă aveţi curte, bicicleta nu trebuie lăsată la vedere, în apropierea porţii de acces.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mai multe localități din județul Alba vor avea apă potabilă cu „porția”. Zonele afectate

Bera Larisa

Publicat

în

Mai multe localități din județul Alba vor avea apă potabilă cu „porția”. Zonele afectate Luni, 1 iulie 2024, SC APA CTTA SA Alba a anunțat programul de raționalizare al apei potabile, din cauza caniculei și implicit al consumului mare de apă. Zonele afectate sunt Unirea, Noșlac, Câlnic, Gârbova, Cricău, Tibru și Craiva. Citește și:  SC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea