Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Alba, REȚINUT de polițiști: A fost prins ”mort de beat” și fără permis de conducere, conducând un tractor neînmatriculat pe o stradă din Cricău

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat din Alba, REȚINUT de polițiști: A fost prins ”mort de beat” și fără permis de conducere, conducând un tractor neînmatriculat pe o stradă din Cricău

Un bărbat din Cricău a fost reținut de polițiști după ce a fost depistat conducând ”mort de beat” și fără permis, un tractor neînmatriculat pe o stradă din comună.

Potrivit IPJ Alba, la data de 13 aprilie 2024, în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cricău au depistat un tractor care nu avea aplicate plăcuțe de înmatriculare și care era condus, pe strada Axente Sever, din comună, de un bărbat de 49 de ani, din Cricău, județul Alba.

Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU în Șard, la un utilaj agricol: Intervin pompierii cu trei autospeciale

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tractorul nu este înmatriculat în circulație, iar conducătorul acestuia nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea, pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea