Rămâi conectat

Actualitate

„Alba Iulia curată”: Bani de la Primărie pentru locatarii blocurilor din Alba Iulia. Concurs între asociațiile de proprietari care vor să își înfrumusețeze zona din jurul imobilelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Concurs „Alba Iulia curată”. Administrația locală va oferi premii în bani asociațiilor de proprietari care înfrumusețează zona din jurul blocurilor

În ședința de consiliu local din vineri 30 august, aleșii locali au votat un proiect de hotărâre care prevede realizarea unui concurs între asociațiile de proprietari din municipiul Alba Iulia. Competiția se vrea a fi un semnal dat cetățenilor pentru a-și amenaja într-un mod cât mai plăcut spațiile verzi din jurul clădirilor. Toată această muncă nu va rămâne nerăsplătită, administrația locală punând la bătaie premii în bani.

După cum a declarat viceprimarul cu atribuții de primar, la Radio Unirea FM, Voicu Paul  „vom intra cu un proiect de hotărâre acum, în ședința din 30 august în consiliul local, perioada  de implementare este din 15 octombrie până în 31 mai 2020 și este un amplu program de măsuri de curățenie, salubrizare și implicare socială. Un rol foarte important în aplicare îl are asociația de proprietari, în care trăiesc majoritatea cetățenilor din municipiul Alba Iulia.”

La finalul competiției, administrația locală va oferi trei recompense asociațiilor care au acumulat cele mai mari punctaje, de la bugetul local, respectiv pentru locul 1 – 5.000 de lei, locul 2 – 3.500 de lei și locul 3 – 2.000 de lei. Aceste sume de bani vor trebui investite tot în diverse lucrări la spațiile comune ale blocurilor.

Modul în care se va desfășura înscrierea a fost prezentată de viceprimar: „Înscrierea la concurs se face prin intermediul asociației de proprietari care va depune la Compartimenul Relații cu Asociația de proprietari din cadrul municipiului Alba Iulia o scrisoare de intenție, din partea scării de bloc, că vor să participe.”

Asociațiile care nu au în administrare spații verzi, dar vor să participe la concurs, nu trebuie să își facă griji, locatarii putând realiza lucrări și în zona de intrare a imobilelor, în scara blocului sau în parcările arondate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Plafonarea prețurilor la alimentele de bază ar putea fi prelungită până la 31 decembrie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Plafonarea prețurilor la alimentele de bază ar putea fi prelungită până la 31 decembrie 2024 Marcel Ciolacu, premierul României,  a declarat, luni, că susține amendamentul care prelungește plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor de bază până la 31 decembrie 2024. „Susțin amendamentul depus astăzi în Parlament de PSD, amendament care prelungește plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea