Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Autoturism de 7.000 de euro căutat în Italia, depistat de poliţiştii din Alba. A fost înmatriculat provizoriu cu ajutorul unui bărbat din Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba au depistat un autoturism căutat de autorităţile italiene, în valoare de aproximativ 7.000 de euro. Un cetățean din județul Bihor l-a înmatriculat provizoriu, în România, cu ajutorul unui bărbat din Sebeș. Acesta din urmă este bănuit de tăinuire.   

La data de 15 iunie 2019, poliţiştii Serviciului de investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au identificat, pe raza municipiului Sebeș, un autoturism de lux, an de fabricaţie 2008, dat în urmărire de autorităţile italiene.

Se pare că autoturismul a fost deturnat, din Italia, la data de 15.03.2019, de către un bărbat de 25 de ani, din Aleșd, județul Bihor, care, ulterior, l-ar fi înmatriculat provizoriu, în circulație, în România, în mod fraudulos, pe numele unui bărbat de 60 de ani, din Sebeș.

Autoturismul a fost indisponibilizat, în vederea predării către autoritățile italiene, iar față de bărbatul din Sebeș, pe numele căruia a fost înmatriculat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Pentru găsirea autoturismului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internaţională –  Inspectoratul General al Poliţiei Române.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Șofer de 35 de ani din Mogoș, suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub drogurilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șofer de 35 de ani din Mogoș, suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub drogurilor Un șofer de 35 de ani din Mogoș este suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub drogurilor. Citește și: FOTO Elevii Liceului Teoretic Teiuș, de vorbă cu doi deținuți din Penitenciarul Aiud, despre prevenirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea