Rămâi conectat

Actualitate

Autostrada A1 Sibiu-Pitesti: A fost trimis la SICAP anuntul de participare pentru lotul 4 Tigveni – Curtea de Argeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

După ce ministrul Transporturilor a anunțat că s-a stabilit constructorul primului lot al autostrăzii Sibiu – Pitești, CNAIR anunță tot miercuri că a fost lansată și licitația pentru proiectarea și execuția lotului patru, respectiv cel dintre Tigveni și Curtea de Argeș.

CNAIR SA a transmis spre publicare în cadrul platformei SICAP anunțul de participare aferent procedurii de atribuire a contractului „Proiectare și execuție Autostrada Sibiu – Pitești, Secțiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeș”.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Autostrăzii Sibiu – Pitești, Secțiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeș (km 81+900 – km 91+761) în lungime de 9,86 km, din care 1,35 km aferenți tunelul Momaia.

Valoarea estimată a procedurii de atribuire este de 2.000.162.437,00 Lei fără TVA.

În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 60 luni, din care 16 luni pentru activitatea de proiectare și 44 luni pentru execuția lucrărilor.

Perioada de garanție a lucrărilor va fi de minim 5 ani, aceasta putând fi majorată de ofertanți până la maxim 10 ani.

Termenul limita de depunere al ofertelor a fost stabilit pentru data de 14 mai 2019.

Sursa: CNAIR

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vineri, 30 august 2024 | Circulație ÎNCHISĂ temporar pe Transfăgărășan pentru desfășurarea evenimentului „50 de ani de Transfăgărășan” cu Porsche Turbo

Bera Larisa

Publicat

în

Vineri, 30 august 2024 | Circulație ÎNCHISĂ temporar pe Transfăgărășan pentru desfășurarea evenimentului „50 de ani de Transfăgărășan” cu Porsche Turbo Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat faptul că circulația va fi închisă pe Transfăgărășan, în data de 30 august 2024, pentru 3 ore, pe sectorul cuprins între km. 105+000 (Conacul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea