Autorul mai multor furturi la Blaj, prins de polițiști. Este un tânăr de 19 ani din Târgu Mureş

Poliţiştii din Blaj îl cercetează penal pe un tânăr din Târgu Mureş care, în perioada august – octombrie 2015, a comis mai multe furturi pe raza municipiului Blaj. Prejudiciul, în valoare de 2.700 de lei, a fost recuperat integral.

 

INFORMARE COVID-19

duba politie3Potrivit IPJ Alba, “luni 19 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au reuşit documentarea activităţii infracționale a unui tânăr de 19 ani, din municipiul Târgu Mureş, bănuit că a comis mai multe furturi din scări de bloc şi anexe gospodăreşti de pe raza municipiului Blaj.

 

Din cercetări a rezultat că, în perioada august – octombrie 2015, M.I.A. a sustras două biciclete, scule electrice şi încălţăminte, cauzând prejudicii în valoare totală de 2.700 de lei, în dauna a 3 cetăţeni din municipiul Blaj.

 

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate de poliţişti, prejudiciile au fost recuperat integral şi restituite păgubiţilor.

 

Faţă de M.I.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt şi furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...