Rămâi conectat

Curier Județean

Autorul mai multor furturi la Blaj, prins de polițiști. Este un tânăr de 19 ani din Târgu Mureş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Blaj îl cercetează penal pe un tânăr din Târgu Mureş care, în perioada august – octombrie 2015, a comis mai multe furturi pe raza municipiului Blaj. Prejudiciul, în valoare de 2.700 de lei, a fost recuperat integral.

 

duba politie3Potrivit IPJ Alba, “luni 19 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au reuşit documentarea activităţii infracționale a unui tânăr de 19 ani, din municipiul Târgu Mureş, bănuit că a comis mai multe furturi din scări de bloc şi anexe gospodăreşti de pe raza municipiului Blaj.

 

Din cercetări a rezultat că, în perioada august – octombrie 2015, M.I.A. a sustras două biciclete, scule electrice şi încălţăminte, cauzând prejudicii în valoare totală de 2.700 de lei, în dauna a 3 cetăţeni din municipiul Blaj.

 

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate de poliţişti, prejudiciile au fost recuperat integral şi restituite păgubiţilor.

 

Faţă de M.I.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt şi furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 26.000 lei, într-o singură zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 26.000 lei, într-o singură zi Miercuri, 16 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea