Rămâi conectat

Actualitate

Autorul mai multor furturi de biciclete de pe raza municipiului Sebeș, prins de polițiști

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat joi pe B.M.C., de 18 ani, din municipiul Hunedoara, în legătură cu care există suspiciunea că este autorul mai multor furturi de biciclete, fapte comise pe raza municipiului Sebeş.

furt bicicleta scara blocPotrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în perioada ianuarie – martie 2014, tânărul, s-a aflat de mai multe ori pe raza municipiului Sebeş, împrejurare în care a sustras 8 biciclete (7 din scări de bloc şi una dintr-o parcare), a căror valoare totală a fost estimată de păgubiţi la 2.500 de lei.

Faţă de B.M.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele sale.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea