Rămâi conectat

Curier Județean

Autorul crimei care a șocat Alba Iulia în 2013, condamnat la 14 ani de închisoare. Nu a suportat avansurile homosexuale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Claudiu Eugen Ban (FOTO), în vârstă de 32 de ani, din Alba Iulia, a fost condamnat drfinitiv de Curtea de Apel la o pedeapsă de 14 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

În decembrie 2013. Claudiu a șocat întreaga comunitate după ce într-o noapte l-a înjunghiat pe Nicolae Bora de 55 de ani.

Ucigașul a povestit anchetatorilor că lucrurile au degenerat în momentul în care victima, în apartamentul căreia se aflau, a început să îi facă avansuri homosexuale, devenind tot mai agresiv, pe măsură ce îi erau refuzate propunerile indecente. A urmat o luptă între cei doi. În altercație, Claudiu Ban ar fi fost lovit cu capul de geamul ferestrei din bucătărie, care s-a făcut țăndări. Nicolae Bora s-a ales cu mai multe lovituri de cuțit în zona toracico-abdominală, cauzându-i leziuni care au condus la deces.

”Respinge ca nefondat apelul formulat de inculpatul B.C.E. împotriva sentinţei penale nr. 597 din 03 noiembrie 2014 pronunţată de Tribunalul Alba în dosar nr. 460/107/2014. În baza disp. art. 424 alin. 3 din Codul de procedură penală rap. la art. 72 alin. 1 din Codul penal deduce din pedeapsa aplicată inculpatul B.C.E. durata reţinerii şi arestării preventive începând cu data de 15 decembrie 2013 până la data de 28 ianuarie 2015”, se afirmă în minuta instanţei de la Curtea de Apel. Condamnatul mai trebuie să plătească şi despăgubiri civile în valoare de peste 100.000 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea