Rămâi conectat

Curier Județean

Au furat butași de viță de vie, în valoare de peste 25.000 de lei. Doi bărbați din Alba, reținuți de polițiști

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Au furat butați de viță de vie, în valoare de peste 25.000 de lei. Doi bărbați din Alba, reținuți de polițiști

Doi bărbați din comuna Bucerdea Grânoasă au fost reținuți de polițiști, pentru furt calificat. Ar fi sustras butași de portaltoi viță de vie, în valoare de peste 25.000 de lei, de pe terenul unei ferme viticole. Întregul prejudiciu a fost recuperat.

La data de 15 februarie 2023, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au identificat și reținut doi bărbați de 40 și 46 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, județul Alba, care sunt bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, care a fost sesizată poliției în dimineața aceleiași zile.

Se pare că, în perioada 11- 14 februarie 2023, pe timp de noapte, cei doi bărbați a fi sustras, de pe parcela unei ferme viticole situată pe raza comunei Crăciunelu de Jos, 45.000 de butași de portaltoi viță de vie, în valoare de peste 25.000 de lei.

Cu ocazia activităților de cercetare efectuate, polițiștii au reușit să recupereze întreg prejudiciul, care a fost restituit reprezentanților societății comerciale păgubite.

În cursul zilei de azi, 16 februarie, cei doi bărbați vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Acțiune în sistem integrat a polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de peste 31.000 de lei și 4 patru permise de conducere reținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acțiune în sistem integrat a polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de peste 31.000 de lei și 4 patru permise de conducere reținute În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea