Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Atenție la escroci! O femeie de 41 de ani, prinsă de polițiști după ce a făcut un „mișmaș” într-un magazin din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

De neatenția unei vânzătoare din Alba Iulia a profitat o escroacă care, pentru o cafea, pe care a plătit-o cu o bancnotă de 5 lei, a primit rest 95 de lei. Fapta a fost sesizată la poliție, iar polițiștii au identificat-o pe femeie, în Teiuș.

La data de 26 noiembrie, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați, prin 112, de către reprezentanții unei stații de carburanți din municipiu, cu privire la faptul că o angajată a fost înșelată cu o sumă de bani.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în după amiaza zilei de 26 noiembrie 2019, o femeie i-ar fi cerut vânzătoarei o cafea și i-ar fi înmânat o bancnotă de 5 lei. După ce a primit cafeaua femeia i-a spus vânzătoarei că a uitat să-i dea restul, susținând că a plătit cu o bancnotă de 100 de lei. Aceasta a primit restul de 95 de lei și a ieșit din magazinul stației.

Cu sprijinul polițiștilor din Teiuș, autoturismul cu care se deplasa aceasta a fost identificat și oprit, pe raza orașului Teiuș.

Pe numele femeii, în vârstă de 41 de ani, din comuna Ograda, județul Ialomița, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Performanță excelentă pentru elevii Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Alba Iulia: Premiul I și premiul III la Concursul național Porblema Solvenda România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Performanță excelentă pentru elevii Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Alba Iulia: Premiul I și premiul III la Concursul național Porblema Solvenda România Elevii coordonați de profesorul de istorie Dan Anca, de la Colegiul Naționl „Mihai Viteazul” au reușit să câștige premiul I și Premiul III la cea de-a IX-A ediție a concursului Problema Solvenda România. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea