Rămâi conectat

Curier Județean

Ateliere de vară „Şotron”, la grădinița „Prichindel” din Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

La Grădinița „Prichindel” din Cugir s-au deschis atelierele de vară „Şotron”

În cadrul Programului „Fiecare copil în gradinița”, coordonat de Asociația „Ovidiu Ro” s-a creat un parteneriat public-privat-societate civilă care ajută copiii dezavantajați să înceapă școala la aceeași vârstă și cu aceleași abilități, ca și ceilalți copii.

Una dintre formele de sprijinire a acestor copii o reprezintă și atelierele de vară „Șotron”, activități care la grădinița cu program prelungit „Prichindel” din Cugir și-au deschis porțile în cursul zilei de joi, 11 iulie și se vor desfășura până pe data de 29 iulie.
Atelierele de vară au luat startul cu două grupe, însumând 38 de copii care pe parcusul a trei săptămâni vor fi coordonate de patru profesori și anume: Maria Luca, Diana Sbuchea, Mihaela Urieșu și Ilona Bârsan.
Potrivit d-nei Ilona Basan, activitățile desfășurate în cadrul atelierelor au că idee centrală îndemnul: „Este responsabilitatea noastră de a avea grijă de noi înșine pentru a putea învața”.
Programul se va finaliza cu o activitate festivă care va fi organizată pe 29 iulie, unde copiii vor prezenta colegilor, părinților și cadrelor didactice, portofoliile personale, explicând ce pași spre învățare au făcut. ( C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Salvatorii voluntari din Alba, concurs de testare a abilităților practice și în echipă. Echipele câștigătoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Salvatorii voluntari din Alba, concurs de testare a abilităților practice și în echipă. Echipele câștigătoare Salvatorii voluntari din județul Alba s-au întrecut ca în fiecare an, într-un concurs care testează abilitățile practice și munca în echipa a acestor oameni care își dedică timpul liber în folosul comunității! Citește și: FOTO: Doi pompieri de la ISU […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea