Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO/FOTO: ”Târgul micilor antreprenori” la Alba Mall. Peste 140 elevi de clasa a IV-a, vă așteaptă pentru a vă bucura împreună, în pragul Sărbătorilor de iarnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

La ora 13.00 la Alba Mall,  a debutat ”Târgul micilor antreprenori” de la Alba Iulia,. Cum un business mare se crește de mic, iar dobândirea de abilități antreprenoriale este un proces complex, organizatorii ”Târgului micilor antreprenori”, respectiv Europe Direct Regiunea Centru, alături de structura gazdă, ADR Centru, având sprijinul Fundației Comunitare Alba, au încurajat cinci clase de copii să lucreze în echipă, pentru a realiza produse handmade care au fost puse la vânzare pentru toți cei care vizitează Alba Mall. Au acceptat această provocare peste 140 elevi de clasa a IV-a, care, alături de învățători și de organizatori, vă așteaptă în 20 decembrie 2017, pentru a vă bucura împreună, în pragul Sărbătorilor de iarnă.
”Scopul acestui proiect pe care il sprijinim, este de a dezvolta abilitati antreprenoriale pentru cel putin 100 de copii de a-i educa sa inteleaga mai bine ca efortul si munca depusa sunt rasplatite. Acest eveniment raspunde prioritatii Comisiei Europene si misiunii noastre, de a educa tinerii in a fi solidari si a munci in echipa, de a-i implica si responsabiliza, de a a se pregati pentru un viitor in care vor lucra, un mediu competitiv deseori, de a depune efort pentru propria educatie, aceste actiuni fiind de cele mai multe ori urmate de recompense financiare, de apreciere a efortului depus, de implinire sufleteasca. Dorim in acelasi timp sa subliniem si oportunitatile oferite de catre o activitate antreprenoriala, alaturi de rolul educatiei, un proces continuu pe parcursul dezvoltarii personale a fiecaruia, lucruri care sustin pe termen lung imbunatatirea calitatii vietii fiecaruia”, a declarat domnul Simion Cretu, director general ADR Centru.
 
Pentru aceasta activitate, cei peste 140 de copii implicati au participat la ateliere de lucru si au realizat diverse produse handmade, iar din materialele solicitate deducem ca multi dintre ei vor fi in aceste zile elfii lui Mos Craciun. Dupa munca sarguincioasa depusa de fiecare ”mic antreprenor”, produsele si articolele realizate de ei au fost expuse intr-o expozitie cu vanzare, realizata cu ajutorul Fundatiei Comunitare Alba intr-un loc unde pot fi apreciate si de cetatenii din Alba Iulia, respectiv la Alba Mall.
Voluntarii Fundatiei Comunitare Alba ii sprijină si ei pe cei mici, ajutandu-i sa isi aranjeze standurile cat mai creativ cu putinta si sa isi evalueze corect produsele realizate, care vor putea fi achizitionate de catre cei care vor vizita standurile targului. Cei mici va asteapta si cu muzica, colinde, zambete, bucurie si cu speranta ca produsele lor frumoase, la care au muncit cu pasiune, vor fi achizitionate de catre cei ce vor trece bucurosi si entuziasmati pe la standurile lor. Toate fondurile adunate de cei mici se vor dona claselor, iar organizatorii spera ca fiecare copilas va avea acasa sub bradut un Mos generos.
 
Expozitia ”Targul micilor antreprenori” sub sloganul ”Un BUSINESS mare se CRESTE de mic””, este un eveniment festiv prin care se incheie cei cinci ani de activitati ale Centrului de Informare Europe Direct Regiunea Centru, sustinut de catre Reprezentanta Comisiei Europene in Romania si de catre Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru. Tot in cadrul acestui eveniment vor fi momente muzicale sustinute de catre elevii Liceului de Arta ”Regina Maria” si vor fi premiati participantii la concursul de benzi desenate pe teme europene, derulat in cadrul proiectului Europe Direct, precum si voluntarii Fundatiei Comunitare Alba, care au colaborat la acestei activitati. 

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Telescaun nou la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Telescaun nou la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe cablu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea