Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 15.00, Sănătatea Cluj – CS Ocna Mureș | Duel între grupări avide de puncte

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, de la ora 15.00, la Jucu, este o dispută a formațiilor avide de puncte. “Lanterna roșie” Sănătatea Cluj, cu două eșecuri la rând, este singura componentă a Seriei a 9-a ce nu a cunoscut gustul succesului în această toamnă (două puncte, ultimul meci intern, 2-4 cu Unirea Alba Iulia),iar ocnamureșenii sunt pe poziția a 7-a, cu 5 puncte, însă cu cel mai modest “adevăr” (-7), fără a se impune din runda inaugurală (2-1 în 28 august cu Sticla Turda).

În dreptul formației din orașul salin s-au strâns numai două puncte în 5 confruntări, remize interne cu fruntașele Metalurgistul Cugir și CS Hunedoara, ultima însemnând însă stoparea liderului ce avea maximum de puncte, după o prestație remarcabilă. De altfel, “virușii verzi” nu au mai câștigat pe a treia scenă de 9 întâlniri, mai precis din 10 aprilie, când s-au impus, 2-1, la Galtiu, cu Industria. În duelurile directe din ediția precedentă, Sănătatea a învins (1-0, gol Tilincă) și a remizat la Ocna Mureș, scor 2-2 (27 martie), deși a jucat în inferioritate numerică din prima repriză, egal ce i-a trimis pe amfitrioni la barajul de supraviețuire. Între timp, Ceaca și Căt. Creț au schimbat tabăra și vor fi, în premieră, adversari ai grupării clujene.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Preferam să întâlnim Sănătatea Cluj etapele precedente pentru că de la o săptămână la alta se întărește cu jucători experimentați, Florescu (n.a. – antrenor-jucător), Goga, Lemnaru venind între timp. Ambele echipe avem nevoie acută de puncte, deci va fi un meci aspru în care sper ca cel mai bun să câștige”, a transmis Paul Ciucă. Vizitatorii acuză probleme de efectiv înaintea acestui meci de foc: Cl. Marcu – suspendat, Tegbo – nerefăcut, Coltor – entorsă, Guț – probleme la spate  (recuperabil), singura veste bună fiind revenirea lui Cioplântă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea