Ziarul Unirea

Asociațiile de revoluționari din România se întâlnesc la Alba Iulia

Pe data de 14 septembrie a.c, începând cu ora 10.00, la Casa studenților din Alba Iulia a fost convocată întrunirea asociațiilor de revolutionari din România, eveniment în cadrul căruia fiecare asociație poate fi reprezentată de câte trei membrii cu funcții de decizie.

Potrivit președintelui Asociației 21 Decembrie 1989 Cugir, Liviu Bulzan, unul dintre autorii acestui demers, reuniunea are pe agenda dezbaterilor următoarele puncte: Unitatea mișcării revoluționare; Respectarea și aplicarea Legii nr. 341/2004, în integralitatea acesteia;  Completarea Colegiului Consultativ cu câte un membru din fiecare județ; Propuneri referitoare la comemorarea împlinirii a 30 de ani de la Victoria Revoluției Române din Decembrie 1989.

ELIT

,,Referitor la dezbaterile privind problematica revoluționarilor, menționăm că au fost invitate să ne onoreze cu prezența cele două instituții care ne reprezintă interesele: Comisia parlamentară a revoluționarilor din Decembrie 1989 și Secretariatul de Stat pentru Recunoașterea Meritelor Luptătorilor Împotriva Regimului Comunist”, a precizat Liviu Bulzan.

(C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419