Rămâi conectat

Curier Județean

AREST preventiv pentru un tânăr de 22 de ani din Alba Iulia, REȚINUT și cercetat pentru FURT

Ziarul Unirea

Publicat

în

AREST preventiv pentru un tânăr de 22 de ani din Alba Iulia, REȚINUT și cercetat pentru FURT

La data de 10 iulie 2019, polițiștii Biroului de Investigații Criminale l-au prezentat pe un tânăr de 22 de ani, din Alba Iulia reținut pentru furt, în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aba Iulia.

Ulterior, magistrații l-au prezentat  în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat pentru o perioadă de 30 de zile.

Informații de background

 La data de 9 iulie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 22 de ani și o tânără de 27 de ani, din Alba Iulia, care ar fi încercat să fure mai multe scule din incinta unei societăți comerciale din Alba Iulia. Cei doi nu sunt la prima faptă de furt, fiind cercetați în mai multe dosare.

 În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în data de 8 iulie 2019, ar fi pătruns, prin forțarea căilor de acces, în clădirea unde are sediul o societate comercială, de unde ar fi sustras mai multe scule. Ulterior, cei doi ar fi abandonat bunurile furate în exteriorul curții societății comerciale.

 În cursul zilei de azi, 11 iulie 2019, tânăra va fi prezentată în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea